Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tak szczerze uważacie o wózkach Anex Sport zastanawiam się nad nim

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie pliska???

Gość gość
Szczerze :) Mam go od 8 miesięcy. Syn jeździł w gondoli 7,5 miesiąca. Wózek nie był ani razu w naprawie. Jedyną ingerencją naszą było to że teraz po zimie mąż pozdejmował koła i przesmarował ośki jakimś silikonem . :) Wózek lekki, zwrotny, ładny :) A nowa kolekcja 2017 jest piękna. Kolorystyka i niektóre poprawki wizualne sprawiły że wózek jeszcze bardziej mi się podoba. POLECAM

Gość gość
Witam! Też długo myślałam o kupnie Anexa zdanie zmieniłam jednak w sklepie sprzedawca pokazał mi wozki Anex nie brzydkie ale nic szczególnego za tą cenę bardziej przereklamowany pokazał mi tež inne polskie Wozki!polecił mi wózek polskiego producenta Vega w dobrej cenie z ciekawymi rozwiązaniami technicznymi! Po prezentacji sprzedawcy kupiłam ten wózek!

Gość gość
Wlasnie jedzie trzeci raz do naprawy i jak wroci to sprzedaje to g o w n o. Oby jak najszybciej. Marze o innym wozku...

Gość gość
ale był tu już temat. To zwykły tani wózek, głowy nie urywa

Gość gość
To anex taki wadliwy 3 raz w naprawie?a mówią że jest bez awaryjny!

Gość gość
One sa ogromne.

Gość gość
Ja go naprawdę użytkuję i jestem zadowolona. Ma bardzo fajne warunki jezdne i jest wygodny dla mnie w składaniu i pakowaniu do autka. Dziecku też jest wygodnie. Uważam ,że bardzo dobry wózek

Gość gość
Uważam, że konstrukcyjnie i jakościowo to najlepszy polski wózek i z czystym sumieniem ci go polecam. U nas sprawdza się super.

Gość gość
Powiem ci, że wózek naprawdę wart swojej kasy, ponieważ dzięki fajnej i dużej spacerówce starczy ci do końca a dziecko nie wyrośnie z niej:)

Gość gość
Najlepszy polski wózek wart swoich pieniędzy. Ładny i funkcjonalny a przede wszystkim bardzo wygodny dla mnie i dla dziecka.

Gość gość
Jestem normalną mamą i użytkuję Anexa prawie rok. Szczerze polecam, bo naprawdę sprawdza się w każdych warunkach i bardzo płynnie się prowadzi. Bezawaryjny i prosty w obsłudze. Ma wszystko czego oczekiwałam od wózka.

Gość gość
Wiele mam które tu źle piszą o tym wózku to te które nawet nie miały okazji prowadzić ten wózek a już nie wspomnę o co dziennym użytkowaniu. My używamy Anex Sporta od roku. Wózek funkcjonalny i bardzo wygodny. Spacery sprawiają dużą przyjemność . Dzięki podwójnej amortyzacji i dużych kołach pompowanych wózek pokonuję wszystkie nierówności .

Gość gość
Super wózek w dobrej cenie. Jest lekki i bardzo zwrotny. Można prowadzić go jedną ręką. Łatwo i lekko podbija się pod krawężniki. Duża gondola i wygodna duża spacerówka. Wszystkie potrzebne dodatki są w komplecie. Nie żałuję że go kupiłam i na pewno będę go zachwalać :)

Gość gość
Nie czytaj tych durnych opinii, że wózek badziewny bo to piszą osoby nie mające nawet dzieci. Posiadam model Sport i naprawdę wózek jest solidny i bardzo wygodny dla dziecka. Ja ci go polecę bo do tego jest też ładny a o to też mamom chodzi:)

Gość gość
Powiem krótko, Anexy jak ci się podobają to kupuj, bo wózki jakościowo i wizualnie jedne z lepszych na rynku.

Gość gość
Mam Anexa ponad rok . Dla mnie rewelacja. Bardzo fajnie radzi sobie w trudniejszym terenie, jest lekki i wygodny w obsłudze. Duża spacerówka, składa się razem ze stelażem . Ja polecam:)

Gość gość
U mnie sporo koleżanek wybrało raczej adamex. Też się zastanawiam nad kupnem tego modelu Barletta, bo nie jest super drogi a podoba mi się od strony praktycznej i wizualnej, no i ma możliwość zmiany gondoli w spacerówkę plus dodatkowe zabezpieczenia dla maluszka.

Gość gość
Postawiłam na Anexa Crossa i nie żałuję. Pomimo hejtów wózek na żywo solidny, ładny i naprawdę się sprawdza:)

Gość gość
Według mnie jeden z lepszych wózków dostępnych teraz na rynku, cena adekwatna do jakości a wygląd mnie powalił, elegancki, nienachalny mi akurat taki design bardzo odpowiada.

Gość gość
Zwróćcie uwage z inne firmy na stronie maja sto tysiecy modeli wozkow.. Anex ma tylko dwa jak dla mnie to dowodzi, ze jest to dobra firma ktora dba o jakos a nie ilosc

Gość MatulaJaneczka
nie zgodzę się co do liczby modeli. zauważ, że te modele, o których wspominasz to nie raz ten sam model w innej wersji kolorystycznej i dlatego też ma inną nazwę, a z tego co wiem, inny kolor nie wskazuje na inny model. ja sama nie wybrałam ostatecznie tej marki tylko poszłam w stronę adamexu. siostra mnie namówiła i obie mamy model vicco w innych kolorach (nie modelach) i jesteśmy zadowolone, bo jednak żelowe koła na wsi sprawdzają się znacznie lepiej niż pompowane!

Gość Agatow
Adamex akurat na stronie ma różne modele, różnią się albo stelażem albo gondolą ;) i jak dla mnie gondole w adamexie to kopia Anexa.

Gość gość
adamex sobie nie radzi z reklamą i postanowili wjeżdżać na anex bo im robi największą konkurencje

Gość gość
tak, zgadza się, pod każdym postem odnośnie wyprawki o czym by nie było mówione nagle pojawia się słynne 'my postawiliśmy na Adamex i jesteśmy zadowoleni..'

Gość gość
Mam Anexa od pól roku i nie mam do niego żadnych uwag, wręcz przeciwnie. Sąsiadka mnie dzisiaj zaczepiła czy jestem zadowolona z tego'badziewia' bo na forach piszą, że jest do niczego. Bylam zszokowana i odwagą sąsiadki i tym co powiedziała. Wózek jest rewelacyjny

Gość gość
Tak szczerze to ja uważam, ze jest zwyczajnie paskudny. Zresztą jak większość polskich wózków. Nie rozumiem, dlaczego polscy producenci robią takie szkaradztwa...

Gość Malinkowalova
Wolę wozić dziecko w "mydelniczce" anex, niż w tych innych gondolach , co jak trumna wyglądają. A wykonanie jest bardzo solidne, takie d**erele jak zamki, torba, tkanina, haczyki do torby metalowe, a gdzie indziej plastiki. Poluję na kolor wave i dla mnie śliczny, kupiłabym używany, bo dla mnie trochę za drogo nówka. Na razie tylko w sklepie podziwiałam.

Gość gość
"dlaczego polscy producenci robią takie szkaradztwa..." to nie polscy producenci ale ukraińscy...

Gość gość
Okropny ble jak z komuny. Wielki ciapate kolory nie podoba mi się!