Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po seksie z wieloma partnerami możliwe jest jeszcze stworzenie szcześliwego

Polecane posty

Gość gość

małżeństwa? Hej dziewczyny, czy któraś z was tak miała, że miała bardzo bogate życie seksualne, była poligamistką, ale po jakimś czasie jej przeszło i teraz chciała by mieć męża i dzieci? Czy to możliwe po bardzo bardzo wielkiej ilośc***artnerów seksualnych, czy można jeszcze znaleźć porządnego mężczyznę który to zaakceptuje i nie będzie zdradzać? Już się wyszalałam i zmieniłam, nie jestem osobą którą była rok temu. Przemyślałam życie i wiem czego chcę.

Gość gość
Tak, możliwe pod warunkiem, że k****arz ożeni się z byłą prostytutką :-) 🖐️

Gość gość
Pytam poważnie i nie chodzi mi o k....a, tylko o normalnego porządnego faceta, który to zaakceptuje, nic ukrywać nie chcę.

Gość gość
Moja babcia mawiała- " chlopu nie pokazuj całej du/py". Czyli nie mów wszystkiego. Jemu ta wiedza, ile, jak, nie jest potrzebna, działa na wyobraźnię, i dręczy przez lata. Odpowiadając na pytanie, tak, możliwe. Trzeba dojrzeć, zacząć się szanować, pokochać prawdziwie i być wierną. Nie słuchaj gimbazy na kafeterii, tu dzieciaki piszą, nie znające życia.

Gość gość
Ohhh... ale to prawdopodobnie i tak prędzej czy póniej wyjdzie na jaw. Wolała bym być szczera i mieć przy sobie kogoś kto by to zaakaceptował niż kogoś kto żył w niezłomnej świadomości że byłam święta

Gość gość
Nie zapomnij temu normalnemu porządnemu nadmienić, że do tej pory chodziło Ci tylko i wyłącznie o k....y

Gość gość
Normalny facet "strawi" dwóch, trzech byłych. Jeśli chcesz być przykladną żoną i matką, zachowaj swoje tajemnice tylko dla siebie, aż po grób. Nigdy, ale to nigdy, nie opowiadaj o swojej przeszłości. Nikomu. Jedyny wyjątek- spowiedź św.

Gość gość
Zrobisz, jak uważasz. Ja zrobiłam tak jak napisałam.

Gość gość
Tzn? Napisz coś więcej. Miałaś wielu facetów a teraz masz mężą i rodzine i on o niczym nie wiem? A co jak się wyda w przyszłości?

Gość gość
wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń....

Gość gość
Jestem mężem i gdybym wiedział, ze ktoś oprócz mnie miał moją żonę to bym się powiesił. Ja też jestem tylko jej od zawsze. Związek 15 lat.

Gość gość
Nie przyznawaj się bo szacunku nie zaznasz. Jedyne wyjście to znaleźć męża, zwolennika luźnych związków, co lubi jak ktoś puka jego kobietę.

Gość gość
Właśnie dlatego chcę być szczera nie chcę takich sytuacji że prawda wyjdzie na jaw po czasie i wtedy wszystko się rozwali i dojdzie do katastrofy. Wychodzę z założenia że albo facet to zaakceptuje albo nie bo tutaj nie ma czego ukrywać. Takie zatajanie faktów doprowadzi na pewno do czegoś złego. A do kościoła nie chodze od dawna i to ostatnai rzecz którą bym zrobiła aby wyjawić prawde takim ludziom.

Gość gość
Pewnie poszłaś dziś na marsz. Hehe obyś nigdy nie wychowywała córek. Dno

Gość gość
Skoro tak podchodzisz to sprawa prosta: nie będzie szczęścia.

Gość gość
Bez Boga ani do proga.

Gość gość
Więc szukaj takiego, który też sie "juz wyszumiał". Swoj ze swoim sie dogada.A tłumaczenie że inni nie znają życia to usprawiedliwianie się. Uprawianie przypadkowego seksu z byle kim nie oznacza nie znajomości życia, wręcz przeciwnie.

Gość gość
ha ha ha już nie jestem tą co rok temu a którą będziesz za rok porządny facet będzie miał cię w d...e chyba że nie powiesz mu o tych wszystkich ********.ch ale i sama nie wytrzymasz przy jednym facecie.

Gość gość
19:29 brawa, laska :-)

Gość gość
Nie nadajesz się na żonę więc odpuść. Po co ?

Gość gość
A daj spokój, jak sie głupia sama nie wygadasz to nic nie wyjdzie na jaw. Po co w ogole poruszać takie tematy, to co bylo przed związkiem nie jest zbyt istotnie.

Gość gość
zawsze wychodzi na jaw

Gość gość
Moja też miała przed ślubem wielu facetów. Nigdy mnie to nie przeszkadzało. Wierze że po ślubie nigdy mnie nie zdradziła. Jesteśmy razem już 30 lat.

Gość gość
danger

Gość gość
Już się wyszalałam i zmieniłam, nie jestem osobą którą była rok temu. Przemyślałam życie i wiem czego chcę. x hahahaha

Gość gość
raczejnie

Gość gość
I niby taki w miarę niewinny chłop na się ograniczyć na całe życie do jednego kurwiszcza? Wolne żarty... Jak już chcesz szukać to szukaj starszego o 10 lat co się wyszumiał. W tym wieku to człowiek patrzy byle dupa w miarę młoda była, a nie ilu wcześniej ją jebało

Gość gość
Jakie to ma znaczenie, z iloma facetami się seksiłaś i kiedy? Seks jest super i fajnie, że się nim cieszyłaś i cieszysz, jacyś zakompleksieńcy mogą ci tylko zazdrościć. Nic nie stoi na przeszkodzie, byś mogła zakładać rodzinę, biegać, skakać, pływać, skakać na bandżi :) Co ma seks do tego?