Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbrzydlam w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 2,5 miesiącu i wyglądam strasznie, mase syfkow pryszczy mam na twarzy, czuje że puchne. Przytylam już 4 kg. Brzuch mam ogromny ... Też miał ktoś tak jak ja?

Gość gość
Haha błogosławiony stan :-)

Gość gość
Sluchaj to nie jest najpiekniejszy czas na swiecie. Ja jestem w 22 tyg. Pryszcze na twarzy, wiecej wloskow. Nie wspomne o brzuchu. Zas na poczatku ciazy to wygladalam jak zjawa, blada, szara, wrecz wychudzona bo schudlam. Kazdy pytal czy jestem chora. Zostalo mi rowno 18 tyg. Mysle tylko zeby nie bylo komplikacji i zeby dziecko bylo zdrowe i urodzilo sie w terminie.

Gość gość
Też mi zależy by dziecko było zdrowe. Ale czuje się tak nie atrakcyjnie...Ja tyje od początku :/

Gość gość
to pewnie będziesz mieć dziewczynkę...jak się w ciąży brzydnie to znaczy,że córka zabiera matce urodę...to taki zabobon :)

etam dziewczynka czy chłopczyk...jak ktoś ma takie geny że w ciąży nie wypięknieje to nie i tyle. ja osobiście chyba nie znam kobiety która by emanowała wtedy pięknem...a podobno takie są.

Gość gość
Zabobon. Ja miałam tak wysypaną twarz, że myślałam, ze w worze na głowie będę chodzić i okazało się, że tak reaguje na witaminy które brałam w ciaży! Pod kontrolą lekarza zmieniłam preparat i polelszyło się. A brzuch miałam już od 3 miesiąca dosc mocno widovzny

Gość gość
W pierwszej ciąży wyglądałam paskudnie. Teraz jestem w drugiej i też tak wyglądam :D ja np mam kłopoty z tyciem i choć nie jem dużo, tyle co przed ciążą i nie jem słodyczy, bo mnie od nich odrzuca, to wyglądam już jak słoń. A to 26 tydzień. W dodatku włoski mi się rzuciły gdzie nie trzeba. I też mam jakieś,syfki, piersi opuchnięte, brodawki aż brązowe i rozlane. Blee. Jedyny plus to, że włosy na głowie zrobiły mi się jakby grubsze. ;)

Hmmm a ja właśnie femibion jedynke zmieniłam na folik jedynie bo mi gin sala cale opakowanie i powiedziała żeby go wybrać...Może fo od tego...jak mi się nasila te wypryski to jej o tym powiem