Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez gadanie tesciowej jestem zazdrosnao potencjalne rywalki.jak z tym walczyc?

Polecane posty

Gość gość

niska samoocene w zwiazku moze wytworzyc np. tesc lub tesciowa. Wiem po ojcu, wiem po sobie z kiedys. Mojego ojca tepil ojciec mej matki, ponizal i mowil ze "nie takiego mogla miec, co to taki murarz.." masakra... A moja tesciowa jak mnie poznala to w kolko wbijala mi szpilki ze jej syn moze miec kazda, o patrz synu jaka laska w tv. Niestety mi sie obnizylo poczucie wartosci jako partnerki dla jej syna. Zbyt wiele aluzji rzucala, zwlaszcza jak nie slyszal. bO jak slyszal to wiadomo ze reagowal strofowaniem jej. Opowaidala ze on toczka w toczke podobny do swego dziadka ktoregp podrywaly baby na potege nawet przy jego zonie. Masakra...to co robila w polaczeniu z faktem ze ja przed mezem mialam albo kijowy zwiazek albo ci w ktorych sie kochalam, nie odwzajemniali, spowodowalo ze PANICZNIE boje sie o strate meza

Gość gość
A ja meza bardzo kocham.

Gość gość
Może powiedz o tym mężowi, że Cię to boli. Wiem jak to boli bo ja nie jestem w związku a już mam niską samoocenę, dlatego wiele związków nawet się nie rozpoczęło.. a mogło.. :/

Gość gość
Maz o tym wie. zapewnia o milosci, widac tez milosc po czynach. tesciowa nie mowi juz tak od roku. a ja nadal codziennie mam te mysli i sie martwie i widze w sobie same wady...

Gość gość
Rozumiem Twoje odczucia,bo mam podobnie. mam niską samoocenę i obawy,że mąż mnie zostawi. to jest dobry i oddany człowiek,ale mu nie ufam. Jutro wychodzi na urodziny kumpla i już mam wkręty...