Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To dranie bzykają kobiety, a nie Ci co dają kwiatki

Polecane posty

Gość gość

Ci co dają kwiatki mają podziękowania za kwiatuszki i nie dostają seksu i tak. :D Jak się z tym czujecie, że się staracie, a seks ma ktoś inny, kto nie daje kwiatków?

Gość gość
wyśminicie lubię być smieciem dla kobietem. :)

Gość Piotrek121212
up

Mój ex (badboy) dzisiaj złożył mi jałowe życzenia, rzucił tylko suchym: wszystkiego dobrego, a i tak.prędzej dałabym mu doopy niż jakiemuś goodboyowi, który wysłałby mi bukiet przez pocztę kwiatowa :o

Gość gość
E, co ty tam wiesz :) :D

Gość gość
Studzia, na kolana :)

Mój ojciec nie jest badboyem :o ciężko mi nawet zdefiniować kim jest :o może ogólnie należy do grupy toksycznych ludzi, mój ex także, lecz znajdują się oni w dwóch zupełnie różnych podgrupach :o

Gość gość
Studzia opisz mi to jak to jest być patologią.

Gość gość
oj studzia... okłamuj się dalej. :P

Gość gość
"no widzisz studzia, to dlatego, że kobiety zakoch*ją się w facetach podobnych do swoich ojców. " x Odpuść sobie te frazesy, matołku. :) To tak jakby mężczyźni nie lecieli na wielkie cyce i fajne dupki tylko na figurę taką jaką miała matka. Jest w tym sens? No k***a nie. :D

Gość gość
16:56 no k***a ty matołku poczytaj sobie co to jest kompleks edypa i jak przebiega i facetów, a jak u kobiet i wtedy się wypowiadaj matołku. :)

Gość gość
Ja jestem 26 letnim prawikiem, i nie jestem zbytnio romantyczny, a na seksie i d***e kobiet mi zbytnio nie zależy. Kiedyś mi może bardziej zależało, bo cisnienie było większe. Seks od kobiety to żadna nie wiadomo jaka nagroda.

Gość gość
"16:56 no k***a ty matołku poczytaj sobie co to jest kompleks edypa i jak przebiega i facetów, a jak u kobiet i wtedy się wypowiadaj matołku. usmiech.gif " x Dobra muszę łopatologicznie jak do debila. Jeśli facet ma matkę, która jest płaska, ma płaskie cyce i płaską dupę - to podobają mu się baby z płaskim ciałem czy fajne duże cyce i fajne tyłeczki? No, ktoś odpowie temu matołkowi?

Gość gość
Jak Ci nie zależy to chyba nic dziwnego, żeś prawik.

Gość gość
Studzia jak zwykle winę upartuje w facetach i robi z nich potwory. Z mojego doświadczenia to baby mają nasrane w głowach, a faceci są normalni tylko tolerują kobiety by mieć co ruchać. :)

Gość gość
Mogę być prawikiem do końca swojego życia. Seks jest niebezpieczny, no chyba, że oralny, czy analny to jeszcze ok, bo normalny stosunek zawsze grozi ryzykiem i ciążą, mimo zabezpieczenia.

Gość gość
Zależy jak i kiedy te kwiatki dają, jeśli jednak np. ciągle obdarowują nowo poznaną dziewczynę, to znaczy że: są desperatami bez pewności siebie chcącymi dziewczynę "kupić" podarkami, bo nie mają możliwości/nie wiedzą, że można się zaprezentować inaczej.

Gość gość
No niezła wymówka. :) Myśłisz, że ktoś Ci da nagrodę największego męczennika czy ascety?

Gość gość
"Zależy jak i kiedy te kwiatki dają" x A to dawanie kwiatków zwiększa męskość? :) Niby w jaki sposób?

Gość gość
Myśłisz, że ktoś Ci da nagrodę największego męczennika czy ascety? xxx xx Wolę prowadzić życie w celibacie, bo po prostu nie cierpię, tzn kontroluje swoje potrzeby i nie myślę tak o seksie, i to mi pomaga. Mogę się przez to skupić na innych rzeczach.

Gość gość
17:02 ja też muszę jak do debila. Więc debilu czytaj uważnie, Freud miał większe obeznanie w tym tema cie niż jakiś debilny kafe onanista pracujący za 1248 zł do ręki na umowę zlecenie (tak to o tobie). :)

Gość gość
ja się boję powiedzieć kobiecie, że mi się podoba itd. bo wiem, że mnie nie będzie chciała bo jestem smutny, jałowy itd. po za tym pewnie by mnie wyśmiała i później bym się zrobił cały czerwony i takie tam... :O

Gość gość
"17:02 ja też muszę jak do debila. Więc debilu czytaj uważnie, Freud miał większe obeznanie w tym tema cie niż jakiś debilny kafe" x Po pierwsze już wiem, że jesteś kobietą po Twoim sposobie pisania. Zdziwiona? :D Więc mogę teraz już zakończyć pisanie bo do zakutych kobiecych łbów logiczne argumenty nie docierają. Kobiety takie są, nieważne czy ktoś coś pisze logicznie tylko ważne kim jest. Jak nie jesteś co najmniej Freudem to Ci nie przyznają racji. :D

Gość gość
17:17 no to c***a wiesz. :D

Gość gość
Reasumując: nie ważne co mówisz, nie ważne co robisz, czy wręczasz kwiatki czy nie. Jak nie jesteś co najmniej dyrektorem czy kimś na wysokim stanowisku, nie zarabiasz hajsu to jesteś dla nich nikim. :)

Gość gość
"Wolę prowadzić życie w celibacie, bo po prostu nie cierpię, tzn kontroluje swoje potrzeby i nie myślę tak o seksie, i to mi pomaga. Mogę się przez to skupić na innych rzeczach." x A co do tej pory osiągnąłeś dzięki temu?

Gość gość
A co do tej pory osiągnąłeś dzięki temu? xxxx Rozwijam się na polu osobistym, jako człowiek, zdobywam wiedzę.