KROPLETKA 0 Napisano Marzec 8, 2017 Hej dziewczyny, zastanawiam sie ile z was mieszka w UK. Ja poznalam mojego mezczyzne w polsce, poznalismy sie na urodzinach kolezanki i 6 dni pozniej zapytal czy chce z nim pojechac do Szkocji. I ja sie zgodzilam. Teraz swietujemy 2 rocznice slubu, znamy sie 3 lata i czekamy na nasze drugie dziecko. Jezeli mieszkacie w okolicach, moze podzielicie sie doswiadczeniem? Ja tez moge opowiedziec wiecej o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Nie trzeba. Daruj sobie te opowiesci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 kogo obchodza twoje ciapackie dzieciaki? my nie jesteśmy krowami rozpłodowymi, któreych sensem życia jest wysrywania bachorów panu i władcy :O kariera, pieniądze, pozycja - to jest to. z rozrywek - manifa! byłaś na manifie - kuro domowa? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelotta96 Napisano Marzec 9, 2017 Dołącz do grupy na facebooku NASZE ŻYCIE W UK :) tu na kafeteria mało jest sensownych osób. :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach