Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety XXI wieku robią dym w swoje własne święto

Polecane posty

Gość gość

Brawo manifestujące feminichy i babochłopy. :) Faceci jak najdalej będą uciekać od kobiet, które swoje święto wykorzystują do darcia mordy i okazywania niezadowolenia. Chociaż z czego one mogą być niezadowolone to nie wiem, bo mają w życiu łatwiej.

Gość odpîerdala palma debilom
to nie kobiety tylko lesby, transy, przyszłe transy, niewypały transy, i upasione babo podobne świnie, oraz, babochłopy, chcą równości pomimo choroby umysłowej. Pod mur to bydło i kula w łeb, co za syf

Gość gość
"ok a dlaczego w temacie obraziłeś połowę lub więcej populacji ludzkiej, żeby określić procent dewiantek? " x Bo kobiety popierają aborcję, dlatego. A Ty co myślałaś broken?

Gość gość
"kobiety nie mają po temu powodu" x Mogłabyś łaskawie nie kłamać, bo nawet na kafeterii piszą, że popierają, tylko mają już dzieci i im nie wypada o tym głośno mówić.

Gość gość
ja mam dziecko i nie mam problemu, żeby głośno o tym mówić. Jestem panią wlasnego ciała i pisiory moga mnie cmoknać w d**e, co najwyżej

Gość gość
"każdy może coś takiego napisze, jest tu koleś co pisze, że popiera pedofilię, a przeciez nikt mu nie wierzy " x Jesteś typową kobietą, każda bagatelizuje, działa wybiórczo, gdy nie leży to w jej interesie. Wybacz, nudzisz mnie i spadaj z mojego tematu, nie potrzebuję fałszywego poparcia.