Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci przestają odpisywac?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem, że od pewnego czasu pisze z pewnym facetem, to zawsze on pisze do mnie pierwszy i świetnie nam sie gada, ale bardzo często w połowie rozmowy po prostu przestaje odpisywać jakby nigdy nic. Nie żegna się, nic.. po prostu przestaje odpisywać, gdzie tak naprawde jest to połowa rozmowy. Powiedźcie mi, dlaczego faceci tak robią? Strasznie to jest irytujące i nie lubie czegos takiego... a wiem, ze np nadal siedzi na fejsie bo lajkuje rózne rzeczy, a mi przestaje odpisywać. jeszcze rozumiem, gdybym to ja do niego pierwsza pisała i by mnie normalnie olał ale jeżeli to on sam do mnie pisze to nie rozumiem...

Gość gość
Hmm, no to rzeczywiscie. wiesz sama sie nad tym zastanawiam, rada jedna nie pisz z nim, duzo smsow i tez staraj mu sie nie odpisywac na wszystkie eski musisz go troche zlewac

Gość gość
Ja kiedys z takim pisalam, tez tak robił, urwanie rozmowy, opisywanie po paru h a potem okazalo się ze z innymi tez tak sobie pisal

Gość gość
Bardzo wielu ludzi tak robi, dlatego już nie piszą z nikim przez internet... no chyba że z osobami które znam. To zwyczajny brak kultury, prostactwo i chamstwo i świadczy o tym że druga strona ma cię głęboko w d***e, gdy się nudzi to pisze, gdy coś innego odwróci jego uwagę to o tobie zapomina.

Gość gość
Kobiety tak samo robią

Gość gość
od razu wiadomo z kim ma się do czynienia, z kimś dziwnym dla mnie to jakieś dziwactwo jest

Gość gość
Chamski debil bez manier

Gość gość
myslalem ze wszyscy tak robią

Gość gość
Bo pewnie pisze z kilkoma laskami I raz sie skupia na jednej, raz na drugiej. Albo wlasnie jego dziewczyna weszla do pokoju i szybko zamknal okienko z rozmowa I nie odpisuje ;p zajeci faceci tez pisza do innych jak szukaja wrazen...uwazaj autorko. Na Twoim miejscu juz bym go Olala I wcale nie odpisywala.

Gość gość
bo są kłamcami i oszustami

Gość gość
Ma laske albo żonę A szuka przygod na boku co chwile u innych. Dlatego.

Gość gość
Skoro tak robi, to przestałabym mu poświęcać większą uwagę bo to oznacza, ze nie jest Toba jakoś bardzo zainteresowany... Olej go w i w ogole przestan z nim pisac

Gość gość
Spotykacie sie? Proponował? Ile można pisac****isac, fajny facet to i fajnie sie pisze, ale to nie psychoterapeuta któremu można się wygadac... Pisanie to nie związek, może pisac z 30 osobami, co ma Ci napisać? Czekaj fajna dupa pisze konkrety to ma pierszenstwo? Albo wymyślać jakieś bzdury ? Bo pewnie spytasz co będzie robil...