Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z mężem

Polecane posty

Gość gość

Poklocilam się z mężem, obiecał mi dzisiaj romantyczny wieczór z kolacja, kazał nic nie jeść po pracy, a później zajął się tuningiem aut, powiedział sory tak wyszło. Zrobiłam mu awanturę a on powiedział że go wcale nie wspieram i pojechał sobie gdzieś a ja jak głupia siedzę i wyje. Taki jest mój dzień kobiet...

Gość gość
P******y

Gość gość
Dlaczego faceci każą sie wspierac , oni powinni nas wspierac

Gość gość
Nie mamy dzieci to ja ogarniam dom robię zakupy planuje i gotuje obiady, a on wiecznie zmęczony, nie ma na nic czasu bo musi już wyjść do pracy. Nawet głupiego papieru do toalety nie zaniesie jak się skończy. Mam ochotę kopnąc go w cztery litery dosłownie.

Gość gość
A dobrze Ci tak głupia cipo, wzięłaś sobie za męża jakiegoś ćmucha, to masz za swoje.

Gość gość
Moj byly byl taki :). Jak mnie kiedys tak wystawił w walentynki, bo COS, a zarzekał się, ze kolacja, sratata... zadzwoniłam sobie po wolne kumpele, kupiłysmy browara, zamówilysmy pizze i jak wrocil byłysmy już nieźle ululane... kilka dnia później go pogoniłam, bo KOLEJNY raz zawiodł :D

Gość gość
Ale my jesteśmy młodym małżeństwem, nie wiem co mam zrobić. Nie dam się buraków jednemu, pewnie nawet mnie nie przeprosi.

Gość gość
Idź do koleżanki, nie płacz i nie czekaj na niego. Zabaw się sama. I kup sobie prezent na Dzień Kobiet: książkę Dlaczego mężczyźni kochają zołzy.

Gość gość
Najgorsze co mozesz zrobic to przywitać go z zapłakanymi oczami :D. Olej dziada, rozumiem, ze moze dzisiaj juz sobie nic nie zorganizujesz z kumpelami, ale walnij sobie winko, puść sobie sezon friendsów na kompie/poczytaj/zjedz coś słodkiego, tłustego i idź spać. Jutro nie wracaj do tego, pelna olewka. Jak ma się kapnąć, to sam się kapnie, a jak nawet nie przeprosi jutro z rana na przykład to trudno. Zacznij też mieć swoje pasje- jak kiedyś on coś zaplanuje nagle mu wypalisz- wiesz, ale przeciez mam dzisiaj maraton szachowy i nie pójdę z Toba.