Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze Cię kochałam, a Ty ciągle

Polecane posty

Gość gość

mnie zdradzałeś z innymi babami. Widziałam jak na nie patrzyłeś, co z nimi miałeś... Nigdy nie szanowałeś moich uczuć, zawsze mało poważnie mnie traktowałeś. Więc żegnam!

Gość gość
to smutne...być dla kogoś niczym...

Gość gość
nie ma sensu zadawać się z takim...

Gość gość
Dzielna kobieta

Gość gość
niektórzy faceci mimo, że kochają swoje kobiety to potrzebują potwierdzenia swej atrakcyjności od innych i są uzależnieni od tych chwil uniesień:D nie potrafią z nich zrezygnować mimo, że nie kochają a tylko zaliczają

Gość gość
Na pewno nie kochają tych kobiet.

Gość gość
kochają!

Gość gość
...swoje penisy. Żałosne pajacyki.

Gość gość
A ja mam dylemat czy jest sens wiązać się z takim. Napiszcie coś, po czym od razu odechce mi się jakiegokolwiek kontaktu z nim. Myślicie, że on mógł się zmienić, dojrzeć? Bo myślę nad odpuszczeniem go sobie. I chyba tak zrobię, bo to bez sensu marnować życie z kimś takim. Nie trawię tego typu facetów a właśnie w takim musiałam się zakochać. Tylko dlatego, że podobał mi się fizycznie, z wyglądu. Jestem zła na moje życie, że tak się niefortunnie układa. 😠

Gość gość
Czy taki facet, który ma świadomość, że podoba się swojej kobiecie, też będzie szukał potwierdzenia swojej atrakcyjności u innych kobiet? To jest u nich jakaś choroba? Z czego to wynika? Brak pewności siebie, ukryte kompleksy? To by mi trochę do jednego przypadku pasowało.

Gość gość
Zapamiętajcie sobie głupie baby jedno: k****arza nie zmienicie! Choc byscie wygladaly jak milion dolarow k****arz zawsze pozostanie k****arzem!

Gość gość
To taka męska wersja baby co jej się nogi rozkładają automatycznie, dla której nie ma znaczenia czy facet jej się podoba, czy go lubi, czy coś z tego będzie miała, rozłoży i tak, jakieś wadliwe połączenie w dyńce, instynkt zwierzęcy czy coś :-D

Gość gość
Jeśli ktoś kocha naprawdę, nie zwróci uwagi na inną, nie zauroczy się w innej, nie pokocha jej - NIE MA TAKIEJ OPCJI. Takie skakanie z kwiatka na kwiatek rodzi się z niepewności uczuć, pewnej niestabilności, nikłego przekonania co do czyjejś miłości. Tak ja sobie to wyobrażam. A jeśli jest przekonany o miłości, a mimo to lawiruje po innych babskach, rozbudzając je, taki człowiek po prostu nie jest wart żadnej miłości. I musi być sam, bo kogoś zrani na długo i będzie się z tego śmiał. Najlepiej żeby zadawał się z podobnymi sobie k*****i. To tyle.

Gość gość
7:27 bardzo mądrze piszesz...w życiu trzeba być autentycznym a jakąś zakłamaną zakałą!

Gość gość
Ktoś taki nie zasługuje na miłość. Niech się zadaje z równymi sobie.

Gość gość
Tak jest, kurwiarz zasługuje tylko na kurwę a nie na kobietę z zasadami!!!

Gość gość
A ja się dziwię, że k****arz interesuje się kobietą z zasadami. Po co???

Gość gość
Nie wiem co to za życie bez żadnych zasad????

Gość gość
większość ludzi nie ma żadnych zasad.

Gość gość
d****arze interesują się kobietami z zasadami bo kiedyś wypada mieć rodzinę, dzieci i taka kobieta ma być "przykrywką" przed ludźmi dla ich łajdackiego życia, wiadomo że taki facet nigdy za żonę nie wybierze sobie takiej samej jak on sam jest

Gość gość
Bo zna od podszewki takie życie i wie, jakie to upokarzające dla partnerki. Dziwnym trafem nie chce być na miejscu notorycznie zdradzanej i ośmieszanej osoby.

Gość gość
Dzifkarze się interesują porządnymi pannami tak jak wyżej, ale bardziej dziwne są kobiety interesujące się nimi, zakładające że są wyjatkowe i ich zmienią :-P ...a później płacz i pretensje, do niego, wszystkich dookoła, losu, czy nawet Boga, tylko nie do siebie