Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOKSYCZNA PRZYJACIOLKA?

Polecane posty

Gość gość

Trochę się rozpisze ale ok. Mam przyjaciółkę G. Dzisiaj mi napisala ze ma przyjaciela (chlopak) M, którego ja znam ale nie pisze z nim sam na sam. Trochę się zdenerwowałam, ale dlaczego, to już wam pisze. Bo ja mam tez przyjaciółkę K które zbytnio za sobą nie przepadają (w sensie G i K). Jestem trochę bliższa G, ale teraz bardziej K. Trochę skomplikowane xd. Wiec ta G ma tego przyjaciela M i gdy ja powiedziałam G ze moja przyjaciolka jest K to G powiedziała, ze K zabiera jej mnie. W sennsie chodzi o to, ze ja spędzam z K więcej czasu niż z G. Ale ostatnio w weekend nie mogłam spędzać czasu z G, bo do niej przyjachala kuzynka za która nie przepadam, ale nie chciałam siedzieć w domu to wyszłam z K. Ale to jest w sumie dziwne, bo ona mi jakby "nie pozwala" przyjaźnić się z K, a ona z M może, bo M nie zabierze mi G. I btw. mam pisac z tym M? Jeśli tak to jak zacząć temat? I tu nie chodzi o żadne lovestory czy coś xddd. Bo w sumie M jest miły, ale jak piszemy razem na grupie (ja, G i M) to się robi cicho xd. Doradźcie mi coś. Nie zerwe z żadna przyjaźni bo one mnie wspierają, a ja je tez.

Gość gość
up

Gość gość
To nie jest toksyczna przyjaciółka tylko gimbazjalna przyjaciółka :) Za 2 lata będziesz miała nowe. A za 5 lat jeszcze inne :)