Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aradża

Sknera? Czy po prostu żyd i szuja?

Polecane posty

Gość Aradża

Jestem z facetem po przejsciach, dłuznikiem itd. Krótko. Pilnuje go by spłacał... Oboje pracujemy. Płacimy za mieszkanie, jego długi (jeden u "kolegi" miejskiego opryszka, i dwie pozabankowe 'providenty') każda z nich to kwota nie mniej niż 2 tys zł. Odsetki. Dodatkowo są oczywiście rachunki. A gdzie jedzenie? Mieszkamy we dwoje. Nie mamy od kogo pożyczyć. On w zasadzie "nie ma rodziny# a ja nie mam kontaktu. I do dziesiątego zostały dwa dni a my- pusta lodówka... Ostatnio przed 10-tym było tak samo... zastawiłam w lombardzie telefon który mam na umowe i dostałam 300 zł. Dziś zapytałam mojego czy nie oddałby laptopa.. Na miesiąc. Myślałam że wyjdzie z siebie. Mnie to w*****a. To ja główkujr skąd wziac kase a on tylko korzysta... Kocham go, jest ciezko ale mam dosyć. Co zrobic?....

Gość gość
Ja bym s*******ala jak najdalej od niego, pomożesz mu spłacić długi a potem on cię zostawi. Ratuj sie dziewczyno!

Gość bodzio525
Tu nie chodzi o skąpstwo. To taki typ człowieka po prostu. jak spłaci długi to zobaczysz ze okaze sie ze ma jeszcze jakies albo nowe zaciągnie i dalej bedziesz kombinowac jak zyc. Uciekaj póki mozesz.

Gość gośćchfhfg
Mowi sie: "pozyczasz cudze-oddajesz swoje" On "pozycza cudze i cudze oddaje" a to robi z Niego wyjatkowego ch#ja! A z Ciebie naiwna dziunie, meczennice, ktora zrobi wszystko aby wyciagnac swojego Pyska z tarapatow... Czemu dajesz sie wykorzystywac? Co Ty z tego masz? Czy ten facet jest w ogole wart Twojego poswiecenia?