Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie kobiety wymagają ciacha z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

kosmiczne i nierealne wymagania kobiet

Gość gość
Nie wszystkie. Dla niektórzych liczy się coś więcej niż ładna buźka. Dla mnie najważniejszy jest charakter. Ale wiadomo że nie znajdziesz sobie dziewczyny jeśli sam będziesz wybierał w modelkach :]

Gość gość
Ile razy już to słyszałem, że dla kobiety liczy się charakter :D haha kogo wy chcecie oszukać? ani jednej nie spotkałem w życiu, która by patrzyła na charakter zazwyczaj ich interesował wygląd.

Gość gość
Mój facet naprawdę nie jest "uroczy" i nie zakochałam się wcale w jego wyglądzie, bo mnie nim nie powalił. Ale rozmowa z nim, czas w którym się poznawalismy był dla mnie tak wyjątkowy, że teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego. Są jeszcze normalne dziewczyny, spokojnie.

Gość gość
nie spotkałeś zadnej bo siedzisz całe dnie przed kompem i napiertalasz te bzdety

Gość gość
dobra ile razy słysze te bajki, że zakochałam się w przecietniaku czy brzydalu :D Dla was się liczy tylko wygląd i nie chodzi tutaj żeby był zadbany tylko był bardzo przystojny, idealny z wyglądu.

Gość gość
Wmwiaj sobie dalej. Ja wiem co mówię. Są dziewczyny które potrafią pokochać szczerze i to wcale nie za wygląd.

Gość gość
gość dziś tak? 10lat się staram! macie chore, niewyobrażalne wymagania i nie wystarczy tutaj zadbany facet tylko musi być wyglądać MEGA.

Gość gość
a idiota znowu swoje :)

Gość gość
gość dziś 99% potrafi kochać jedynie za wygląd jak facet zbrzydnie np. po wypadku to kobieta ucieknie.

Gość gość
gdzie spotkam normalną która nie ma takich chorych wymagań?

Gość gość
Ja nie mam chorych wymagań

Gość gość
ja wymagam dziada z wyglądu i najlepiej żeby jeszcze w pakiecie był niemową to nie będzie pieprzył jak potłuczony. Prawo jazdy nie mile widziane, bo jak ja mam to wszędzie się sama zawiozę w razie potrzeby. Nie będzie mi zabierał samochodu i wyrywał lasek. Wymagam umiejętności obsługi zmywarki i to by było tyle ☺

Gość gość
Kobieta która nie ma wymagań sama jest nieatrakcyjna

Gość gość
Ja też wolę pokrakę, tylko, żeby chociaż nie był bardzo głupi. Jak facet przystojny to dziewczyny stoją w kolejce do niego, podrywają. Po co mi tego.

Gość gość
wszystkie tak mówią, a jak przyjdzie co do czego to się kleją do modeli z wyglądu :/

Gość gość
Mam wrażenie, że szukasz wśród niewłaściwych kobiet. Możesz nie podobać się jakieś piękności ale spodobać się jakieś normalnej dziewczynie. Zresztą tego nie szuka się na siłę, to raczej samo przychodzi.

Gość gość
Zresztą popatrz na ulicach ilu mężczyzn jest naprawdę mało atrakcyjnch i myślisz, że oni są sami? Normalnie mają dziewczyny, żony. A znam nawet takiego co nie grzeszy urodą(delikatnie ujmując)a ma to coś i ma takie powodzenie, że niejeden model by mu mógł zazdrościć. Znam też takiego co w życiu bym nie powiedziała, że ma kogoś a ma. Całkiem ładną żonę i jeszcze ładniejszą kochankę :)

Gość gość
"Znam też takiego co w życiu bym nie powiedziała, że ma kogoś a ma. Całkiem ładną żonę i jeszcze ładniejszą kochankę usmiech.gif" To że jakiemuś brzydalowi udało się zmanipulować jakieś dwie niemoty, które uprawiają z nim sex z obrzydzeniem bo nie potrafią odmówić, nie dowodzi że kobiety nie wymagają ciacha z wyglądu

Gość gość
up