Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczęłam brać leki, dopiero drugi dzień ale już mi lepiej, nie piszę bzdur

Polecane posty

Gość gość

na kafe jestem jakas spokojniejsza i senna kiedys nawet stojąc w kolejce w biedronce bylam CALA MOKRA nawet majtki spocone, bylam nerwowa, pyskata, dziwne schizy ale zlosc tlumiłam w sobie co bylo katastrofalne dla mojego organizmu bo chudlam, mialam nadciśnienie, non stop tachykardia, nie potrafie rozladować emocji, ale chyba bedzie dobrze :) dzis na kafe w ogole sie nie wkurzalam, nie bluzgałam hihi

Gość gość
jakie leki, jaka diagnoza?

Gość gość
Fluanxol a co mi dolega dowiesz sie z opisu tegoż leku :classic_cool: myslalam ze to placebo ale juz od 1 tabletki poczulam sie lepiej po ok 2 godzinach, nawet moja mama zauwazyla ze jestem jakas bardziej rozmowna, usmiechnięta :)

Gość gość
bylam nerwowa, pyskata, dziwne schizy ale zlosc tlumiłam w sobie co bylo katastrofalne dla mojego organizmu bo chudlam, mialam nadciśnienie, non stop tachykardia X To ciekawe, bo ja tak miałam tylko po jakiś dziwnych tabletkach od lekarza które szybko wylądowały w koszu :-P

Gość gość
inteligentni ludzie kończą u psychiatry, takie krwa jeabane czasy:O Jednak starajcie sie unikac tych łapiduchów, to takie boty systemowe, mają klapki na oczach, człowiek to nie tylko ciało fizyczne, chorba zaczyna sie juz w ciałach energetycznych, a nasza medycyna jest ułomna pod tym wzgledem.