Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelelka

Poznaniacy: czy ktoś się uczył języka w empiku?

Polecane posty

Gość gość
Ja się nie uczyłam tam akurat, ale znajomi tak i są zadowoleni :) Ja za to kojarzę tą stronę Na spółę - fajne oferty :)

Gość gość
Ja pierwsze widzę, zachęcona postem weszłam - wygląda nieźle! Pamiętam jak się w szkole kupowało "na spółę", w sumie najprostsze rozwiązania są najlepsze :) Ciekawe czy ktoś odpowie na moje ogłoszenie :)

Gość gość
Marketing w najgorszym wydaniu. Poprawcie się bo wasze posty reklamowe są mało wiarygodne i od razu widać że nie jesteście normalnymi użytkownikami wymieniającymi się na forum opiniami, a opłacanymi trolami.

Gość anabelelka
Nie wiem jak odpowiadający goście, ale ja nie prowadzę żadnego marketingu - znalazłam coś takiego, spodobało mi się, znajomi nie kojarzą, przecież internet chyba służy do wymiany informacji prawda? A jak miałam powiedzieć o co mi chodzi nie podając linku (bo domyślam się że to jest takie bulwersujące)? Bez nerwów, pozdrawiam :)

Gość gość
Trudno się teraz odezwać na temat jakieś marki/usługi, żeby nie zostać oskarżonym o reklamę... Jak na mój gust dziewczyna normalnie zapytała. Oferta którą znalazłaś wygląda całkiem fajnie, ja bym skorzystał :)

Gość gość
ja chodziłam ponad 2 lata do empik school, bardzo fajna szkoła, sporo wyniosłam :) nie mam porównania, bo to była jedyna szkoła językowa w której się uczyłam, ale byłam zadowolona. dodając do tego zniżkę z tego na spółe to już w ogóle :)