Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem zadowolona z tych smartfonów, rozładowują się ekspresowo ehh

Polecane posty

Gość gość

fajne to ale trzeba uwazac ile aplikacji ma sie uruchomionych, fejsbuk do usunięcia... mam telefon z baterią 3000 mah i bateria leci w oczach, u was tez? wylączaylam % baterii zeby sie nie stresować ze juz polowy nie ma

Gość gość
Wylacz lokalizacje i bluetootha, powinno troche pomoc

Gość gość
Wyłącz wszystko, czego nie potrzebujesz. Jak korzystasz z Wi-Fi, to wyłącz transmisję w SIM, a a jak Wi-Fi nie masz, to ją wyłącz. Zawsze najwięcej żre wyświetlacz. Włącz szybki wygaszacz, to zużycie prądu spadnie.

Gość gość
Jeśli nie gadam i nie używam netu, aparatu itp, to mój telefon wytrzyma, może 3 dni. W trybie oszczędzania energii, pewnie z 5 dni. Ale to jest sytuacja, która prawie nie występuje. Gadam i trochę używam netu i aparatu. Czasy telefonów, które ładuje się nie częściej niż, co trzy dni, już minęły. I raczej to się na razie nie zmieni, bo baterie są w zasadzie takie samej, jak 5, 10 lat temu. Problem od zawsze, z magazynowaniem energii elektrycznej, do dziś nierozwiązany. Ale, gdyby bateria była 2 x grubsza (przecież telefon może być trochę grubszy) to już mielibyśmy dwukrotnie większą pojemność. Gdyby była nieco większa, można by urwać trochę w konstrukcji telefonu na większą baterię, to zyskalibyśmy, może jeszcze z 15 - 20 procent pojemności. ALE NIE! Muszą być cienkie, bo to jest slimcoolcośtam. I tak ma być. Nie powiem ładne to jest, ale mogłaby być i inna oferta.

Gość gość
Zależy tez jak dbasz o baterię jak źle się za to zabierasz to szybciej traci zywotnosc

Gość gość
A nie myślałaś żeby sobie powerbank kupić? wtedy może w każdej chwili doładować telefon :) ja mam zawsze w torebce na wszelki wypadek coś takiego z Remaxa - https://iscratch.pl/akcesoria/powerbanki.html warto parę zł w to zainwestować jednak