Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzień kobiet i skapstwo faceta

Polecane posty

Gość gość
Kwiatek kwiatkiem każdej kobiecie jak coś łączy trzeba podarować odrobinę luxusu Praca obowiązki rutyna i planujecie razem nie mogąc już się doczekać tego dnia.

Gość gość
nie wiem jak was ale mnie to już wkurzają takie tematy. jakaś panienka pod wpływem humoru złego wywala tu żale a za chwilę się okazuje że to było takie pół prawdy :/ normalnie masakra jakaś. kiedyś się wypowiadałam w niedawnym temacie gdzie kobieta narzekala na meza którego pasja było granie na jakims tam instrumencie i ze zaniedbuje ja i dziecko. z każdą wypowiedzią zmieniała wersje i na koniec okazało się ze małżonek nie taki potwor jakim go odmalowala w pierwszych postach. naprawdę dziwię się. chcecie porady opinii ale na podstawie czego? kilku wydarzen wydartych z lat? poza tym autorko nie oburzaj się tak bo chyba nie znasz znaczenia słów. piszesz że zawsze a za chwile sie okazuje ze to było jeden raz. no ręce opadają :(

Gość gość
inaccessible89, jak jestem u niego to On robi zakupy i płaci.

Gość gość
nie pisałam, że mamy zamieszkac razem... i nie pisalam, ze znajomy. Partner z ktorym nie mieszkam...spedzamy razem weekendy i dni wolne m.in w spa czy inne wyjazdy. Nie przekrecaj faktow! My nie mamy zamieszkac razem!

Gość gość
jeżeli ostatni wpis jest od autorki to polecam wrócic do własnych pierwszych wpisów gdzie sama piszesz że związek a potem ze nie macie warunków razem zamieszkać co że w ogóle poruszasz ten temat wskazywałoby że chciałabys czy chcielibyście czy też może macie w planach w przyszłości. chrzanisz trzy po trzy a teraz odwracasz kota ogonem. na podstawie tego co pisałaś nie uważam ze twój facet jest skąpy tylko ogarnięty bo się umie tak ustawić a po drugie skiro żal ci 40zl to po co zamawialas ta pizze? trzeba bylo sie odezwac to może byscie - wyszli, albo sam by zapłacił, albo byście coś ugotowali. kolejna rozczarowana swoimi skrytymi pragnieniami niezrealizowanymi.

Gość gość
jebnij się w mózg ..napisalas o siodmej ,ze chcecie mieszkać razem ale brak warunków na to nie pozwala a pozniej,ze to nie zwiazek a znajomosc wiec jesli to jest znajomosc to kim jest ten facet? ZNAJOMY FAGAS. Nastepnym razem jak bedziesz miala zly humorek to oprocz pizzy zamow kubelek lodow a nie zakladasz z doopy temat i zawracasz ludziom glowy.

Gość gość
10:51 Zgadzam się,to irytujące gdy autor sam nie wie kto go zrobił,zwłaszcza że takich tematów jest coraz więcej. Założy temat,ludzie czytają,produkują się i chcą doradzić a ona sobie czyta od niechcenia,za chwilę zmienia sens całej wypowiedzi i jeszcze złości się na ludzi,że odpowiadają nie po jej myśli. Żałuję,że wchodziłam i to czytałam.Szkoda czasu

Gość gość
gość dziś , ja napisalam, ze nie mamy warunkow, a nie ze chcialabym razem mieszkac, bo tak nie jest. Nie szkoda mi 40 zl, szkoda, ze facetowi powieka nie drgnela i nie zaproponowal,ze to on zaplaci tylko o to mi chodzilo...o nic wiecej. Nie chce i nie bede z nim mieszkala,bo taka forma spotkan mi odpowiada,a teraz rzeczywiscie nie bede wystepowala przed szereg.

Gość gość
gość dziś nudzisz sie to odpisujesz,a kto ci kaze???

Gość gość
Cytat : ''Nie masz chłopie racji. Chcemy mieszkać razem-brak warunków.'' Napisałaś,że chcecie mieszkać razem i przestań kręcić.

Gość gość
inaccessible89 dziś gość dziś inaccessible89, jak jestem u niego to On robi zakupy i płaci. No to nie rozumiem, o co ten cały dym. Uważasz, że Twój facet powinien Cię i Twoje dziecko utrzymywać? Bo na razie napisałaś, że kiedy go odwiedzasz, on funduje wizytę, a kiedy on odwiedza Ciebie, stawiasz Ty. Na Dzień Kobiet zaprosiłaś go na pizzę, a on dał Ci kwiaty. Jednocześnie żalisz się, że jest skąpy i że pizza kosztowała więcej niż kwiaty. Jednak pizzę zjedliście we trójkę z Twoim dzieckiem. Tak to bywa, że raz się kupi prezent droższy, raz tańszy. Ja tu skąpstwa nie widzę. No i o to chodzilo... o prosta odpowiedz czy wg Was jest skapy, bo moze wyobrazam sobie :)

Gość gość
gość dziś Cytat : ''Nie masz chłopie racji. Chcemy mieszkać razem-brak warunków.'' Napisałaś,że chcecie mieszkać razem i przestań kręcić. Krecic??? brak warunkow i tyle, moze gdyby mial swoje mieszkanie to zamieszkalabym,ale nie ma wiec dla mnie temt zamkniety i sorry,ale nie bede sie spowiadala ze swojego zycia zadalam pytanie dostalam odpowiedz od jednej osoby i wiecej tu nie zagladam . pozdrawiam goraco

Gość gość
Partner? Kochanek a nie partner

Gość gość
Ależ skarbie,twoje życie nikogo nie obchodzi. Zanim następnym razem założysz temat na forum publicznym naucz się pisać z sensem i używaj słów,których znaczenie rozumiesz.

Gość gość
pod ostatnim podpusuje się obiema rękoma. drgnac to mu może co drgnelo ale raczej nie powieka... kolejny temat z serii "bo ja myślałam". nie uważam że facet jest skąpy (wnosząc po twoich pokretnych wyjaśnieniach) jeżeli masz z tym problem egzystencjalny to na drugi raz nie rób czegoś wbrew sobie to i nie będziesz miała pretensji (zamówienie pizzy/dorzucenie się faceta do zakupu) albo używaj aparatu mowy do komunikowania własnych oczekiwań np. zamówie pizze jak się dorzucisz bo teraz u mnie kiepsko z kasą. proste. to z tobą raczej coś nie halo skoro robisz coś spodziewając się po kimkolwiek jakichś twoich urojonych oczekiwań.

Gość gość
Autorka nie spodziewała się że zaczniecie tak jechać po jej kochasiu,prawda boli- dlatego zaczęła go wybierać i zmieniać wersję :)

Gość gość
*wybielać.