Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dostalyscie jakis prezent na dzien kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci traktowali was milo - nawet obcy, skladali zyczenia. Czy raczej obojetnie. Jak w waszym odczuciu mezczyzni traktuja kobiety, czy w dzien kobiet dali wam jakos odczuc ze jestescie wazne jako kobiety?

Gość gość
u mnie w pracy jeden facet(pracownik) chodzi z czekoladką po nas wszystkich to było miłe a reszta to widać jakieś gnojki:)

Gość gość
Nie. To znaczy dostałam życzenia od znajomych, a tak poza tym zemdlałam w tramwaju, bo źle się czułam, a panowie tak się śpieszyli usadzić dupki, że musiałam stać.

Gość gość
Dostałam życzenia, prezenty najczęściej dostaje bez okazji. Szczerze to nie świętuje dnia kobiet i nie wymagam żeby inni też ten dzień mi umilali.

Gość gość
Nawet życzeń nie złożyli

Gość gość
moj znajomy złożył mi życzenia jak co roku (niestety zajęty facet,kultura pełna klasa) a ja mu złoże w dzien faceta:)

Gość gość
A jak mu sie odzwienczylas?

Gość gość
zwyczajnie powiedziałam,że dziękuje i usmiechnelam sie to chyba normalne nie sadzisz?

Gość gość
normalnie to sie za cos takiego robi dobrzekomus

Gość gość
Obchodzi was jakieś komunistyczne święto? Przypominam że jutro jest dzień mężczyzn, ale wątpię aby jakaś kobieta w ogóle o tym wiedziała, bo przecież to egoistki... myślą wyłącznie o sobie.

Gość gość
Ok. Jutro pomyślę wyłącznie o sobie i dlatego złożę życzenia moim kochanym mężczyznom :) Żadnemu frajerowi składać życzeń nie zamierzam, bo to nie święto frajera :P

Gość gość
Nie, wcale mnie to nie martwi, tysiące wymuszanych dni czegoś tam, a ludzie chamy :-)

Gość gość
większość facetów jakich znam to szowinistyczne świnie, niektórzy celowo nie pojawili się w pracy,bo są oburzeni, że święto kobiet jest raz w roku. porażka. od swojego bukiet kwiatów i kolczyki :-)

Gość gość
Ja dostałam od swojego męża nowy zegarek, o którym od dawna marzyłam:) Kupił mi piękny zegarek Lorus w www.modny-zegarek.net .