Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ratuuuunkuuu

Moje biurko od tygodnia sąsiaduje z biurkiem kodziary i już nie wyrabiam

Polecane posty

Gość gość ratuuuunkuuu

Przykładowe jej gadki: 1. Imigrantom trzeba pomagać bo oni uciekają od wojny w Afryce nawet jeśli uciekają z Czeczenii która nie leży w Afryce i w której żadnej wojny nie ma. 2. Nie powinno się karać imigrantów za gwałty i molestowania bo oni wyrośli w takiej kulturze, a poza tym Europejki same ich prowokują nie chcąc dostosować się do nowej kultury. 3. Polska powinna przyjąć imigrantów i nie trzeba się obawiać zamachów ani gwałtów bo przecież nie było dotąd żadnego zamachu w Polsce i tylko jedna kobieta była molestowana przez Turka, a dwie inne pobite przez niego ale nie zgwałcone. 3. Marian Kijowski nie ukradł żadnych pieniędzy z kasy KODu tylko się pomylił.

Gość gość
oj głupi pisowski trollu, wysil się chociaż żeby to prawdopodobnie brzmiało :D

Gość gość
Zaproponuj jej aby przyjęła pod swój dach uchodźcę. Nikt jej tego nie broni, a najlepiej aby to był muzułmanin. Po jakimś czasie sprowadzi on swoją bliższą i dalszą rodzinę. Prawdopodobnie będzie musiała ich utrzymywać,

Gość gość
Powiedz jej, że jest w pracy a nie na "masówce" KOD-u

Gość gość ratuuuunkuuu
nie mogę bo ona wtedy mi zawsze odpowiada spokojnym i rzeczowym tonem, że nie jest to również faszystowska masówka NOP-u :o właśnie najbardziej denerwujące jest to, że ona używa rzeczowych i sensownych argumentów, a ja mam do dyspozycji tylko hasła z ulotek NOP-u, których nie rozumiem :o

Gość gość ratuuuuunkuuuu
10:06 to PODSZYWA Jakaś następna kodziara panikuje, że lewactwo wychodzi na głupków i próbuje odwracać kota ogonem :D

Gość gość
no, na razie jedyna osoba która wychodzi na głupka to autor tego, pożal się boże, tematu

Gość gość
Prawdziwymi glupkami i to niebezpiecznymi glupkami sa osoby z lewicy domagajace sie przyjmowania do Polski obcych i wrogich nam imigrantow ktorzy chca nam glowy poobcinac. Lewaki i komunisci to najgorsza zaraza toczaca Polske od czasow II wojny swiatowej. taka prawda