Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak z ciekawosci, wypiszcie przyklady znanych kobiet ladnych i przecietnych

Polecane posty

Gość gość

Bo jestem ciekawa co dla kafeterianek oznacza slowo "przecietna" jesli chodzi o kobiete, jej wyglad. Zapewne sie okaze ze to co dla jednej jest piekne, dla drugiej jet mocno srednie. A potem piszecie tematy a la "co robi piekny koles z przecietna laska". Tak sie sklada ze on tez nie dla kazdej jest pewnie pieknoscia.

Gość gość
Przecietna jest kinga rusin, agnieszka dygant, kalczynska Anna, Karolina Malinowska,

Gość gość
11:29 zgadzam sie, ale Malinowska to bez przesady. Do pewnego momentu byla nawet ladna

Gość gość
Figura w młodości była śliczna. Teraz to wiadomo, czas ją posunął.

Gość gość
Sa rozne gusta,jednemu podoba sie roza czerwona,innemu biala,jednemu podoba sie pies owczarek,innemu buldog francuski. Jednemu podobaja sie,pociaga kobiety troche okragly tzw CURVY,innego szczuple,a jeszcze innego grube,albo chude.

Gość gość
Nastepne prowo znudzonej kafetarianki. Dopiero co zdyskredytowano ja na 'piekny koles i oblesna baba'.

Gość gość
Ładna kobieta to np Karolina Szostak, Beata Chmielewska, Grażyna Torbicka, Anna Popek, Ewa Farna, Joanna Brodzik, Martyna Wojciechowska, Małgosia Socha, Żmuda, Tamara Arciuch. Dereszowska, no troche tez ma klase i styl Kożuchowska . Natomiast porażka to Foremniak, Cichopek, Dygant ale ta ma choc talent, Glinka, Zielińska, Koroniewska

Gość gość
No widzisz to ile ludzie tyle gustow. Bo ja mam odmienne zdanie na temat kilku osob ktore wymienilas, osobo powyzej. Moja lista Twoich propozycji: Osoby tzw. nic specjalnego, przecietniary na ktore nie zwracalabym uwagi jako facet: Karolina Szostak, Beata Chmielewska, Grażyna Torbicka, Anna Popek,Joanna Brodzik, Martyna Wojciechowska, Małgosia Socha, Tamara Arciuch - W OGOLE NIC W NICH LADNEGO ani SPECJALNEGO nie widze, dla mnie to przecietne osoby wiec chyba juz wiesz co mam na mysli mowiac "piekny mezczyzna i brzydka kobieta" - dla CIebie pewnie ta kobieta ktora opisuje w innym topiku, bylaby ladna "Natomiast porażka to Foremniak, Cichopek, Dygant ale ta ma choc talent, Glinka, Zielińska, Koroniewska" - no widzisz dla mnie z tych co tutaj z kolei wymieniasz, porazka to tylko Foremniak, Dygant i Glinika. Nie widze nic brzydkiego w reszcie, a powiem wiecej - sa wg mnie atrakcyjne

Gość gość
Ach, pardon, pomylka, nie sprawdzilam tej Chmielowskiej-Olech. Ona jednak piekna, ale reszta jak opisalam. Sama widzisz jak gusta sie roznia. Jedna powie "szla sobie przecietna z pieknym" a druga powie "toz ona piekna jak on!"

Gość gość
Ja natomiast uważam, że glinka jest bardzo ładna.

Gość gość
Żmuda jest piękna.

Gość gość
tak z ciekawosci to kolejny temat zakl;adasz.No,taka twoja ciekawosc,jak nie kobiety,to nizej temat o mezczyznach.

Gość gość
Spora część tych niby pięknych jest po prostu zrobiona. Zawsze fryzura, makijaż, ciuchy. Do tego figura i większość gwiazd wygląda lepiej niż przeciętna. A bez tej otoczki, bez makijażu i w byle jakich ciuszkach same Kopciuszki:)

Gość gość
Jak dla mnie to Jennifer Aniston, Rachel McAdams i Mila Kunis.

Gość gość
14:02 Otoz to. Szczerze mowiac ja osobiscie to nie znam ANI JEDNEJ kobiety ktora bylaby ladna tak zupelnie bez ZADNEGO makijazu. No, moze z jedna.

Gość gość
brzydka: Dygant, Kalczyńska, Chodakowska, Lewandowska, Sarah Jessica Parker. przeciętna: nic mi nie przychodzi do głowy bo zazwyczaj wg mnie babki są brzydale albo ładne ładna : Jessica Alba i Charlize Theron i żadna inna wg mnie ładna nie jest

Gość gość
Ładna: Kelly z Beverly Hills 90210, Magdalena walach, ta blondynka co grała w serialu Sabrina nastoletnia czarownica. Brzydka: chodakowska, Lewandowska Przeciętna: Kasia Cichopek

Gość gość
Żmuda ładna? Z ta wielką gęba??? Jak ja umaluja i uczesza to ładna, ale bez tego nic specjalnego, duza twarz

Gość gość
ta kelly to nic specjalnego