Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Gość gość

zakochałam się w żonatym facecie,nie wiem co robić. Przez niego popadłam w szaleństwo.wiem ze on mnie nigdy nie pokocha,czuje zazdrość kiedy on namiętnie całuje ją. Nawet ich wspólne zdjęcia wywołuj złość. on kocha Sare a ja nie mogę się z tym pogodzić,chcę o nim zapomnieć i nie potrafię:-( jestem głupia wiem,a miłość jest ślepa. Prawdziwa miłość nie istnieje to wiem.

Gość gość
A musisz na nich patrzeć jak się całują? Utnij z nim kontakt to Ci prawie całkowicie przejdzie to uczucie. Chyba, że on też coś do Ciebie czuje to wtedy możesz próbować zawalczyć o niego. Pamiętaj, że tego kwiatu pół światu. Jak nie ten, to inny.

Gość gość
Ogarnijcie się ludzie. Jeżeli Facet/Kobieta ulega komuś będąc w związku to nie łudźcie się że nie zostaniecie potraktowani w ten sam sposób w późniejszym czasie. Facet robi to bo brakuje mu seksu a Kobieta bo brakuje seksu/bliskości. Tacy ludzi najczęściej i tak wracają do Męża/Żony lub szybko zmieniają obiekt zainteresowań.

Gość gość
Nie generalizuj, bo każdy przypadek jest inny. Wszystko zależy od życiowej sytuacji. Jeżeli ktoś się zakocha i może bardziej spełnić się życiowo w nowym związku to po co ma wracać do byłego/byłej? Jeżeli jest miłość i stabilna sytuacja życiowa (materialna obu partnerów) to można żyć dalej tyle że z inną osobą u boku. Ale każdy przypadek jest inny. Zawsze trzeba użyć wyobraźni i rozumu, rozważając zmianę życiowego partnera. I nie zapominać, że jest coś takiego jak rutyna w związkach, która wkrada się po jakimś czasie w każdy lub prawie każdy związek.

Gość gość
... no tak a na rutynę najlepsza jest zdrada lub zmiana partnera.

Gość gość
13:18 Umiesz Ty czytać ze zrozumieniem?? W KAŻDY/PRAWIE KAŻDY związek wkrada się rutyna, więc zmiana partnera tylko z powodu rutyny w związku jest zupełnie bezsensowna.

Gość gość
Niech zgadne... Jesteś jego kochanka?

Gość gość
Nie jestem i nie będę, bo posiadanie kochanka to nie jest dla mnie recepta na szczęście. Czymś takim można się tylko bardziej emocjonalnie okaleczyć. Nie dałabym rady oszukiwać partnera, z którym jestem w związku.