Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres A Ciąża!

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam mały a zatem duży problem :( Mój cykl zwykle trwa 24dni :0 okres zawsze mialam tak jak w kalendarzyku mi pokazywalo okres zawsze trwa 5 dni . ostatnią miesiączke mialam 7-11lutego i od zakończenia okresu staram sie z chłopakiem o dzidzi sochodzil we mnie codniennie:0 aż do momentu gdy dostalam okres 8marca a powinnam dostać 3marca opoznil mi sie o 5 dni boli mnie podbrzusze. Dziewczyny czy Moge byc w ciąży? :(

Gość gość
Przecież masz okres, więc jak mozesz być w ciąży? Chcesz dziecka a swojego ciała nawet nie znasz, super.

Gość gość
Nie które dziewczyny mają okres w ciąży? :0

Gość gość
Ortografii też nie znasz.

Gość gość
Mam 28 lat trzy ciążę i owszem można mieć okres w ciąży ja miałam za każdym razem skapy ale miałam moja mama będąc ze mną w ciąży też miała Autorko jaki jest twój okres? Zwykły jak zawsze czy trochę słabszy? Bledszy kolor? Zrób krew i się dowiesz

Gość gość
Mją krwawienie ale to sie nie nazywa okres. Chociaz wyglada podobnie. nawet do trzeciego miesiaca mozna miec

Gość gość
Znam po prostu pomyliło mi się ;) a z tego co ja wiem to prosiłam o pomoc a nie o dogryzanie:)

Gość gość
Okres tzn na samym początku jak dostałam bylo go bardzo mało przez noc trochę więcej sie pojawiło. Nie mam tylko kilka plamek tylko troche wiecej. Ale jest go mniej niz z zwykle przy okresie .

Gość gość
Jest ktoś kto tak mial ? :(