Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzana przez meza

Polecane posty

Gość gość

Moze zaczne od poczatku...idealne malzenstwo, trojka malych slicznych dzieci, dobrze sytuowani, do tej pory nie przyszlo by mi do glowy, ze maz moze mnie zdradzac. Ale to co pare dni temu odkrylam zmiazdzylo mnie doslownie. Moj maz spedza pol dnia na wymianie wiadomosci z przynajmniej czterema kobietami poprzez komunikator, kazdej pisze jak nie moze sie doczekac, zeby ja calowac wiecej i wiecej, umawiaja sie na spotkania, pisza, ze nie moga uwierzyc, ze minelo juz tyle czasu od ich ostatniego spotkania, ze to wydaje sie jakby bylo wczoraj, ze nie moga sie doczekac nastepnego. Jednej wyslal prezent na Boze Narodzenie z drogiego sklepu. Mnie oklamuje, ze wyjezdza sluzbowo a tak naprawde spotyka sie z nimi. W czasie wyjscia do restauracji z okazji moich urodzin dalej caly czas z nimi pisze, nie z jedna, z kilkoma, robi zdjecie tego co jemy i im wysyla...a najgorsze, ze kocha sie ze mna a przed i po pisze erotyczne wiadomosci do tych kobiet i pisze jak teskni za nimi. Odkrylam to wszystko pare dni temu i jestem zdruzgotana, przeczytalam sobie te wszystkie czaty, tylko co teraz powinnam zrobic...bo gdyby nie dzieci to sprawa bylaby prosta. Jest mi niedobrze. Nie moge na razie powiedziec prawie nikomu, dopoki nie zdecyduje co robic, nie moge uwierzyc, ze cos takiego moj maz robi... Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji? Dobry maz, dobry ojciec, a tutaj cos takiego....co zrobilyscie dziewczyny?

Gość gość
Ja bym się rozwiodła z takim zboczeńcem, zbieraj dowody, złóż o rozwód z orzeczeniem o winie i tyle...i nie śpij z nim, bo Ci jeszcze jakiegoś syfa sprzeda i dopiero będzie.

Gość gość
Zbieraj dowody rozwodowe. Plus jest taki, że jeżeli je zdobędziesz a on swoje zarabia, to przynajmniej alimentami martwić się nie musisz. Pomyśl o detektywie - on Ci takie rzeczy zbierze w moment a domyślam sie, że przy 3 dzieci sama sie tym nie zajmiesz. Mojej siostrze w podobnej sprawie pomagała detektyw Skrzypek ( akurat Wrocław) - może Ci to coś pomoże, trzymam za Ciebie kciuki, nie daj się!

Gość kajka3109
http://detektyw-pro-tom.pl/ Cennik ustalany jest indywidualnie, w zależności od potrzeb klienta, zakresu zlecenia, miejsca realizacji zlecenia i wielu innych czynników, o których rozmawiamy na pierwszym spotkaniu. Nie ma sztywnego cennika usług detektywistycznych, ale należy pamiętać, że praca detektywa jest bardzo absorbująca czas, praca nad zleceniem zajmuje często wiele godzin, dni lub tygodni, a dzień pracy trwa nierzadko 10 czy 14 godzin.