Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona podoba się mężczyznon bo wygląda jak mała dziewczynka

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 114
widziałem gorsze

Gość gość
prawictwo ty znowu tu nierobie

prawictwo ty znowu tu nierobie masz problem ? Nie po to zrezygnowałem z dzieci i żony , by pracować jak przegrany głąb Staram sie wykorzystać moje życie maksymalnie..

Gość gość
Jedyne co wykorzystujesz maksymalnie to swoich rodziców którzy lożą na twoje utrzymanie. Taki stary a taki głupi.

życie polega na wyrzeczenia.. Tu trace , tam zyskuje Jeśli ktoś tego nie rozumie, to nie mój problem Jakbym słuchał się rad od innych , to tylko bym tracił i nic nie zyskiwał

życie polega na wyrzeczeniach.. Tu tracę , ale tam zyskuje Jeśli ktoś tego nie rozumie, to nie mój problem Jakbym słuchał się rad od innych , to tylko bym tracił i nic nie zyskiwał , nic z życia nie miał Dlatego wybacz mi , ale nie mam zamiaru nic zmieniać ..

Gość gość
Co niby zyskujesz? Świadomość, że żyjesz jak dziecko, a masz już ponad 30 lat, brak zabezpieczenia finansowego gdy twoi rodzice umrą, brak relacji z płcią przeciwną, brak rozwoju osobistego, brak ambicji.... Jedne co ci pozostało to wklejanie gołych lasek na forum dla kobiet od x lat, co jest po prostu.... głupie.

O mnie się nie martw.

Gość gość
prawik a co ty zyskales w zyciu? Z ciekawosci pytam. Twoje zycie to net i oglądanie p****li podczas gdy inni takie kobiety obracają. Nie ogarniam jak mężczyzna, który nigdy tego nie przezyje może czuć sie spełniony.

wiesz co to jest counter strike global offensive? Wyobraz sobie ze gdy jakiś baranek siedzi w pracy o 11 00 rano ja odpalam Counter strike'a Z czasem nie da sie wygrać.. A ja mam go tyle , że te gołe baby są tylko przykładem moich nieograniczonych możliwosci

dawniej, nie potrafiłem wymienić z nazwy 5 roślin, ale gdy kupiślmy dzialkę ,to ogrodnictwo mnie tak wciągnęło , że znam na pamięć setki kwiatów, drzew, krzewów .Więc rozrywki mi nie brakuje hehe Jestem tam gdzie jest rozrywka

Gość gość
Ten 'barnek' ma za to że pracuje o tej 11.00 ma pieniądze żeby grać nie tyko w CS go, ale też w battlefidy, cod-y i kolejne bardziej wymagające gry i nie musi prosić o kiesznonkowe na nowy komputer/konsolę bo ma za swoje. :P

Gość gość
więc jedyne co masz to czas? Jak mozna się z tego cieszyć spędzając zycie przed komputerem gdy dni zlewają się w niekończący ciąg robienia bezsensownych rzeczy? Ja siedze dzis w domu bo stwierdziłem ze popracuje sobie zdalnie czyli w moim przypadku pospałem do 11 i poszedłem na siłke. Ty wstajesz z łóżka żeby spędzic kolejny taki sam bezsensowny dzien, ja żeby żyć - odczuwać, poznawać ludzi, wchodzic z nimi w interakcje, zdobywać doświadczenia, które budują osobowość. Kwestie spełniania ambicji pominę bo to raczej obce dla ciebie słowo. Ty zwyczajnie umarłes za zycia. I co masz na mysli mówiąc o nieograniczonych możliwościach w kontekscie oglądania zdjęć gołych bab? To są w ogóle jakiekolwiek możliwości? Możliwości czuje się w zyłach gdy wkładasz dłoń w majtki kobiety i czujesz ze jest rozpalona twoją obecnością. Ty jestes przegranym, smutnym człowieczkiem, który niczego nie "wybrał", z niczego nie zrezygnował, tylko jest zbyt hujowy by próbować zyc inaczej.

Gość gość
no, w huj rozrywkowe masz to zycie, opowiadaj dalej:D

Lepiej sie interesujcie swoim zyciem przegrancy, kazdy ma prawo robic to co sie im podoba, macue przegranych rodzicow to musicie zapieerdalac na zabezpieczenie finansowe, dzieci billa gatesa nie musza sie martwic o pieniadze, a wy? Byscie sie kazdego czepiali bo jestescie zerami bez pasji i zainterespwan, wory na sperme.

Gość gość
Kazdy kto tu dlugo przesiaduje ma cos z glowa :D

Gość gość
To mi zabroń komentowania, c***o :D I szczerze wątpie czy dzieci billa gates'a spedzaja zycie na forach internetowych fapując do fotek golych bab.