Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek dla dziecka wybrać ???

Polecane posty

Gość gość

Jest teraz zatrzęsienie wózków dla dzieci ...3 w jednym, 7 w jednym :P. A na poważnie to jaki wybrać ? Na co zwrócić uwagę ???

Gość gość
Trzeba osobiście zobaczyć tak wózek i przetestować. Podstawą to wózek głęboki i fotelik do samochodu.

Gość Gaja85
Jasna sprawa, że wózek najlepiej trzeba przetestować przed zakupem. Ja miałam okazję testować wózek siostry z firmy Tutek. Bardzo fajny i zwrotny wózek. Mój siostra 7 miesięcy temu urodziła córkę i miałam okazję z nią chodzić na spacerki i siłą rzeczy prowadzić tą maszynę :) Teraz ja jestem w ciąży i postanowiłam, że dla mojego synka kupie taki sam wózek - sprawdzony w 100% - składanie rozkładanie i podnoszenie.

Gość gość
Daj spokój tego jest tyle, że nie wiadomo na co się zdecydować.

Gość dodoneczka
zależy od wieku dziecka i tego, gdzie będziesz jeździć. wszystko w jednym jest najczęściej mniej przydatne, w dodatku późno odsprzedaż wózek, może on stracić na wartości. ja potrzebowałam na około rok spacerówki, kupiłam https://bobomio.pl/elodie-details-wozek-spacerowy-stockholm-stroller-golden-grey i niewiele straciłam na sprzedaży. wózek sprawdził mi się do spacerów terenowych i w mieście, łatwo się pchał. patrz, czy dany model ma duże kółka, chociaż w mieście jest to nieco mniej istotne. jeśli planujesz wózek gdzieś zabierać, to sprawdzaj jak sie składa i ile miejsca zajmuje. gdy nie możesz zostawic wózka na parterze, to ważna jest jego waga. mój był cudowny, ale targać go po wysokich schodach kamienicy na piętra? szlag by mnie dość szybko trafił. w bloku z windą był wygodny. Jakość elementów - zwracaj uwage na grubość plastiku. u mnie nic sie nie działo, u siostry na osłonach końcówek od razu pojawiły sie rysy i jakieś platikowe farfoce.

Gość gość
Polecam obejrzeć Anexa, naprawdę ciekawe wózki , solidnie wykonane i proste w obsłudze.

Gość gość
My szukaliśmy wózka na dużych kołach , z dobrą amortyzacją i dodatkowo musiał mi się podobać. Wybraliśmy Anexa Sporta i serdecznie go polecamy jak ktoś stoi przed dylematem wyboru dobrego wózka

Gość gość
My zdecydowaliśmy się na Anexa Sporta. Wygrał z konkurencją stylistyką, prostotą obsługi oraz dużą gondolką i spacerówką. Mamy ponad rok i jesteśmy zadowoleni, dzidzia też, także polecam:)

Gość gleniss
moja siostra ma z firmy baby jogger, przede wszystkim jest bardzo zwrotny i lekki, co akurat ma duże znaczenie bo trzeba go wnosić po schodach, cenowo nie są najtańsze, ale w sferisie można je sobie spokojnie rozłożyć na raty

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
O! Gleniss, moja sąsiadka ma taki wózek, ja mam Amelis i chyba mi go zazdrości, jednak ta podwójna amortyzacja wózka się u nas na osiedlu sprawdza, całe rozkopane i ciężko z wózkiem chodzić.

Gość MamaLenkii
Mam wózek 3w1 i taki model mi wystarcza. Mogę polecić Vicco, bardzo komfortowo się go prowadzi, ma podwójny daszek, gondola jest wentylowana. Wózki Adamexu są estetycznie wykonane,ładne, poza tym posiadają miękkie amortyzatory.

Gość palinau
Ja porządny fotelik dostałam od siostry więc mogłam od razu sobie odpuścić kupowanie wózka 3w1. Skupiłam się więc na wyglądzie, detalach i takich aspektach jak dobra wentylacja i amortyzacja. Te zalety ma Amelis Hugo a w dodatku jak na tak atrakcyjny wygląd i wyposażenie przystępną cenę