Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki charakter podoba wam się u dziewczyny, kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czesto tutaj jest rozmowa, że kobiety nie potrafia sie okreslic jakiego faceta chca, to ja was pytam panowie jaki charakter podoba wam się u dziewczyny?

Gość nrt
Na pewno nie wstydliwa, nieśmiała, dziecinna cnotka, która się rumieni kupując podpaski. Lubię kobiety odważne, pewne siebie, czasem bezczelne, wiedzące czego chcą

Gość gość
Tak, też nie lubię wstydziochów, ani takich nieporadnych. Podobają mi się kobiety do których na pierwszy rzut oka bałbym się podejść, takie "dumne pawie", pewność siebie jest bardzo sexy

Gość gość
Jestem w szoku tego co czytam. Ja jestem właśnie taka kobieta i ciezko mi znalezc partnera bo faceci sie boja. Widze ze wola takie niepewne, niesmiale, ciche. Ja nie jestem arogancka czy chamska. Jestem po prostu pewna, zaradna itp

Gość gość
raczej nie o to chodzi, osoby z takim charakterem przyciągają. Raczej masz inne wady które zniechęcają

Gość gość
no i co? wy tez dziwni jestescie. Wkurza was ze dziewczyna zachowuje sie jak ksiezniczka o czym nie raz tutaj czytalam no a tylko takie pewne siebie sa ksiezniczkami a mimo to takich lgniecie. Wy tez nie wiecie czego chcecie chlopaki. To w koncu chcecie skromnej czy pewnej siebie?

Gość gość
Nie da sie polaczyc skromnosci z pewnoscia siebie

Gość gość
Oszukujecie z tą pewnością siebie. Mam koleżankę która jest bardzo niepewna siebie, bardzo uległa, niezaradna. Do tego jest mało inteligentna, ledwo radzi sobie na najłatwiejszym kierunku studiów i ma małą wiedzę ogolną. Jest za to ładna. Ma miliony adoratorów bo każdy facet przy niej czyje sie pewny siebie, plus ona jest atrakcyjna wiec kazdemu pasuje. Szkoda tylko że po kilku mc związku oni nią gardzą, zdradzają i obrażaja.

Gość gość
Ja tez wole te pewne siebie nawet mialem romans z szefową, ideal kobiety

Gość gość
dziś Da sie ;)

Gość gość
Niby jak da się?

Gość gość
To dziwne, ze na zony bierzecie te uległe i ciche.

Gość gość
Cicha woda brzegi rwie :)

Gość gość
A ja lubię kobiety spokojne, trochę nieśmiałe i nieporadne, bo to urocze i bardzo kobiece. Poza tym z doświadczenia wiem, że takie kobiety gdzieś w głębi duszy mają ogień i w łóżku potrafią zmienić się nie do poznania... o ile naciśnie się odpowiedni przycisk :) Nie lubię za to kobiet bardzo pewnych siebie, głośnych, wyszczekanych, lubiących być w centrum zainteresowania.

Gość gość
Najfajniejsze są dziewczyny miłe, kontaktowe, uśmiechnięte. Nie te nieśmiałe i niezdarne, bo są męczące i nie te księżniczkowate, typu co to nie one. Na pewno żaden facet nie lubi kłody w łóżku, leniwej, pasożyta.

Gość gość
13:09 pewnie masz problemy ze swoją męskością więc wybierasz takie które łatwo będziesz umiał zdominować i nie będą próbowały odebrać ci portek. Chociaż akurat z tym łóżkiem to prawda ale dlatego że w nim odreagowują więc nie zdziw się jak taka nieśmiała i nieporadna nie okaże się perwersyjną dziwką i ci rogów nie dorobi na 20 km.

Gość gość
Kobieca. Usmiechnieta, wystylizowana i zadbana, mila i troche ulegla. Dla takiej to mozna caly swiat do stop rzucić.