Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fanki wózka Anex gdzie jesteście?

Polecane posty

Gość gość

Kurcze co temat dotyczący wózków to czytam że większość z was jeździ plastikowymi awaryjnymi Anexami (gł Sport) i go zachwala jak diabli... Mieszkam w dużym mieście, jeżdżę po innych miastach co weekend, nawet zimą wycieczki do zoo itp (nie przeszkadza mi że moje dziecko ma 6 miesięcy, odkąd 2 miesiące skończyło zaczęliśmy z mężem i małą "zwiedzać"), codziennie na ulicach spotykam matki z wózkami i... JESZCZE NIGDy NIE WIDZIAŁAM ŻEB'Y KTOŚ MIAŁ ANEXA! A jeszcze będąc w ciąży gapiłam się bezczelnie po wózkach każdej przejeżdżającej obok mnie matki... Zatem, gdzie jesteście fanki Anexa? Wstydzicie się wyjść na ulicę?

Gość gość
Hahahaha ja co prawda widziałam może z dwa razy, ale mieszkam w Łodzi i też jakoś ani widu ani słychu aneksików :D

Gość gość
bo te wózki ni są do jeżdzenia, tylko do podziwiania. I płakania ze szczęścia :P

Gość gość
gość dziś 10/10!! :)

Gość gość
Ja jeżdżę i dużo widzę tych wózków w Warszawie. Dla mnie ważne było że był stosunkowo lekki jak na wozek z dobrą amortyzacja.. Czy bym go wielce zachwalała? No nie.. Czy znowu wielce odradzala? No tez nie.. Ot taki w miarę lekki jak na 2w1 wózek. Kupiła bym inny gdyby nie limit finansowy. Za tą cene wydawał się najlepszy, tańsze były zwyczajnie cięższe.

Gość gość
Ja mieszkam w olsztynie i sporo widze tych wózków na drogach. Przeważnie biało-szare albo niebiesko-czarne

Gość gość
Kto wie czy w domu kazdej wielbicielki nie stoi maly oltarzyk ze zdjeciem tego boskiego wozka,do ktorego codziennie odprawiaja modly.

Gość gość
Lekki? Większość wóżków w tym przedziale cenowym ma małą wagę. Wóżek nie może ważyć 3 kg a dziecko wozić 10... No ludzie... PS tez nie widzę tych wózków a mieszkam w... stolicy :p

Gość gość
U mnie na niedużym osiedlu jeździ ich z 4-5, w tym jeden ten słynny rudawy ;-) mnie sie kompletnie nie podobają, wielkie mydelniczki...

Gość gość
do gość 19:30 - tak ale przeważnie są wtedy "sztywne" to znaczy mają słabą amortyzacje jak np maxi cosi stella czy X-Lander X-Pulse..., mi się się przynajmniej takiego znaleźć nie udało. Jak znasz to podpowiedz?

Gość gość
Ja mam anexa i chetnie sprzedam to g o w n o... juz trzeci raz jedzie na reklamacje

Gość gość
Ja właśnie wróciłam ze spaceru:) Jak ktoś naprawdę używa ten wózek to wie ,że to jeden z lepszych wózków. A ci co piszą takie opinie jak wyżej siedzą w domu przed kompem i wymyślają głupoty niestety. Ja polecam Anexa

Gość gość
Zapewniam, że Anex ma wiele fanek co widać po zainteresowaniu tym wózkiem u nas w sklepie. Dzięki bardzo fajnemu desingowi oraz dobremu wykonaniu sprzedajemy ich naprawdę sporo, a owe fanki wracają nie raz zadowolone po inne zakupy

Gość gość
Mieszkam w Warszawie i tych wózków na prawdę jeździ co raz więcej. Sama mam ten wózek i nie wiem o co wam chodzi z tym że to guw... badziew???? Lekka rama z dużą gondolą gdzie mój syn jeździł ponad 7 miesiecy w niej i wygodna spacerówka . Dobra jakość materiałów które łatwo można wyczyścić . Dobra amortyzacja regulowana. Jeśli się komuś ten wózek nie podoba to trudno nie będę płakać :) nam się podoba i co ważne wózek jest wygodny dla mnie i dla dziecka. A to najważniejsze .

Gość gość
Też posiadamy Anexa i naprawdę wózek super. Ci co piszą że gó..o i tp. pewnie nie mieli okazji go prowadzić a piszą tak bo zazdroszczą popularności:) jako mama użytkująca ten wózek polecam go

Gość gość
Mam Anexa Sporta. Właściciwlkę postu zapraszam do pakru w Warszawie na Bródnie. Co drugi wózek to Anex Sport albo Cross. My swojego mamy od lipca i chwalimy sobie. Zresztą jak większość mam z ktorymi rozmawiam.

Gość gość
Poza urodą Anex ma jeszcze jedną fajną zalete. Mianowicie amortyzacja. Nie widziałem wózka z tak fajnie i płynnie działającą i regulowaną amortyzacją.

Gość gość
Gdynia Orłowo, Molo w Spocie - nad morzem też widziałam ich całkiem sporo no a nie trudno ich nie zauważyć bo wyróżniają się wyglądem