Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niska kobieta moze być atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko 163 cm, ogromny kompleks na punkcie swojego wzrostu. Nic z tym nie zrobię bo wiadomo ze już nie urosnę. mam ładną buzię, fajne cycki, i co z tego jak widze swoje krótkie nogi i to ze przy innych wyglądam jak krasnal. Małe kobietki czujecie się atrakcyjne?

Gość gość
Kobieta 163 cm jest w porządku. Tak piszesz, jakbyś była jakąś karlicą, a przeciez wiele jest takich. Małe jest piękne - wielu facetów tak uważa.

Gość gość
Ja mam 160 i nigdy nie miałam z tym problemu. Mam wrażenie, ze nikt z mojego otoczenia również. Mam koleżankę 154 cm i wymiata. Po prostu jest pewna siebie.

Gość gość
Tak się czuję

Gość gość
Twarz, figura i charakter są ważne. Centymetry tylko u faceta, naprawdę :-P Popracuj nad samooceną. Taki wzrost to nie powód, aby robić problem.

Gość gość
Masz calkiem przecietny wzrost. Na pewno nie jestes niska. Jesli poprafi Ci to nastroj, to ubieraj sie tak, by optycznie sie wydluzyc, nos obcasy lub koturny i tyle. Nie widze problemu. Wymyslasz.

Gość gość
Rzeczywiście wymyślasz.

Gość gość
Salma Hayek jest bardzo atrakcyjna!

Gość gość
Powiem tak. Będę szczera . Wysokie kobiety uważam za atrakcyjniejsze. Sama mam 172 cm wzrostu i mniej więcej w wieku 18 lat zaczęłam sie z sobą czuć atrakcyjnie. Wcześniej byłam niższa, jako podlotek i czułam się kiepsko jak dziewczyna jakaś była wyższa. To tyle na temat mojego poglądu, ale powiem ci że ja to ja a reszta świata to reszta świata, a z tego co widzę to wcale nie taka mała część mężczyzn to tylko te niższe dostrzega a tych wyższych zupełnie nie, więc masz spokojnie szanse odnaleźć sie w tym świecie i sie czuć z sobą kobieco. Plusem bycia niższą jest mozliwość pozwolenia sobie na najbardziej szalony wymiar obcasów na który my wysokie nie za bardzo możeby sobie pozwolić, no chyba że chcemy by sie wszyscy na nas gapili w tym dziwnym kontekście. Przy ładnej buzi na wiele niedoskonałości można oko przymknąć, tak jak rzadsze włosy czy niższy wzrost. Są gwiazdy niskiego wzrostu które uchodziły za bardzo seksowne. Z tego co teraz mi przychodzi do głowy to za młodszych lat (i w sumie nadal jeszcze daje radę) była to Kylie Minogułe (byłam jej fanką jak byłam dzieckiem i nadal mam do niej ciepłe spojrzenie), Kate Moss przecież też jedna z top modelek. Zrobiła karierę mimo że wysoka nie była.

Gość gość
Tylko niższe są atrakcyjne. Drobne i kobiece. Wysokie są jak mężczyzni. Brakuje im tej delikatności no chyba, że bardzi szczuplutkie, ale znowu kobieta musi mieć trochę tłuszczyku by wyglądać jak kobieta. Także ciesz się dziewczyno, bo to naprawdę fajny wzrost a przy ladnej buzi i piersiach, to już mega!!!

Gość gość
wymyślasz. większość znanych mi atrakcyjnych kobiet jest niska. ja mam 160 cm i jestem zadowolona ze swojego wyglądu, na pewno nie chciałabym być wyższa (nooo, mogłabym mieć grubsze włosy czy tam krąglejsze biodra, ale niech tam). popracuj nad samooceną, bo to nie rzeczywisty wzrost jest problemem.

Gość gość
Nie ma darmo mówi się małe dziewczyny są do kochania a duże do roboty. Mężczyźni kochają małe kobietki :)

Gość gość
Tiaaa Zapytaj faceta czy podoba mu sie Joanna Krupa-nie zauwazylam zeby była niską kobietą i aby nadawała sie do "roboty". Jest wiele pięknych wysokich kobiet jak i niskich ktore są śliczne. Tu nie wzrost decyduje o tym kto lepszy czy gorszy. Wiele innych czynników na to wpływa. Najlepiej pokochać siebie! Wam, zazdrośnice i frustratki wyzywające przeciwnych sobie życzę wys/rania kija z dooopy.

Gość gość
Tak moze. Ja mam 162 i nie chcialabym byc wyzsza. Konice sa nieladne

Gość gość
"Brakuje im tej delikatności no chyba, że bardzi szczuplutkie, ale znowu kobieta musi mieć trochę tłuszczyku by wyglądać jak kobieta" Boże jak ja nie cierpię tego jak to napisałaś "tłuszczyku". Obleśnie to brzmi. W życiu bym nie chciała czegoś jakiegoś cholernego "tłuszczyku". Na inne baby mogę spojrzeć na ekranie typu nie wiem te kobiety z czasów Marylin Monroe ale sama z czymś takim się kompletnie nie utożsamiam. Dla mnie modelki z wybiegów są najpiękniejsze ze względu na posągowość i dostojność.

Gość gość
ja to bym chciał taką z ciałkiem a nie wieszaka naszą szkape

Gość gość
a mi się nie podobają modelki z wybiegów, może są posągowe ale według mnie mają mało kobiece kształty.

Gość gość
Mam 160 cm. Moja koleżanka 186 cm. W pracy poznałam fajnego facet, który ma 189 cm. Moja koleżanka właśnie ze względu na wzrost miała problem ze znalezieniem sobie pary. Zapoznałam mojego kolegę z moją koleżanką. Skończyło się tym, że ten kolega jest teraz moim mężem. Chociaż ja nigdy za wysokimi nie przepadałam. Często jest tak, że ci wysocy mężczyźni wolą filigranowe kobiety. Mam kilka koleżanek nawet niższych ode mnie i z mojej obserwacji lepiej być już niższą niż wysoką. Nie licząc oczywiście takich zawodów jak modelka. I jeszcze taka moja obserwacja, że tym wyższym jakoś daje się więcej lat niż tym niższym.

Gość gość
Jak masz sliczna twarz to wszystko przejdzie,jak jesteś brzydka,to nie.

Gość gość
przesadzasz, myslałam że napiszesz że masz 150:D

Gość gość
Ja mam 1.5m i zyje. Mam dwoje dzieci,męża. Nigdy nie narzekałam na swoj wzrost.

Gość gość
Hahaha żaden karzeł nie odpisał na argument o Dżoanie Krupie bo ładna i nie jeden facet sie ślini na jej widok a te dalej wyzywają od konic itd żałosne karly

Gość gość
Ja mam 152 cm i nigdy nie miałam problemow ze swoim wzrostem . Wręcz przeciwnie :) zawsze miałam powodzenie u wysokich facetów . Moj maz ma 186 cm . Salma Hayek ma 157 cm , Shakira 157 cm, Kylie Minouge 153 cm ,Eva Longoria 155 cm , Christina Aguilera 156 cm ,

Gość gość
dziś Hahaha żaden karzeł nie odpisał na argument o Dżoanie Krupie bo ładna i nie jeden facet sie ślini na jej widok a te dalej wyzywają od konic itd żałosne karly x Krupa ma przede wszystkim śliczną buzie i to najbardziej dodaje jej uroku. Gdyby miała 10 cm mniej też by nic nie traciła. Wiemy, że chcesz się dowartościować, ale gdybyś wyglądała tak jak ona nie byłoby cię tutaj i nie wyzywała innych :P

Gość gość
Nie chodzi tylko o ładną twarz. Jeżeli kobieta nie ma dobrych proporcji ciała to i tak jej nic nie da.

Gość gość
Mam koleżankę. Przeciętna twarz. Niska. Ale wielkie piersi. Faceci za nią latają.

Gość gość
Jak ma duże cycki i ciało nie za chude nie za grube Niestety wiekszosc krasnali to anoreksje bez biustu albo paczuszki z wielkimi udami na krótkich nóżkach jak kaczuszka

Gość gość
Musisz mieć gowno w glowie i same kompleksy,skoro o takie Cos wypytujesz ludzi,nie masz nic madrzejszego do powiedzenia? Atrakcyjny jest też intelekt,gdybyś nie wiedziała..

Gość gość
Będąc wysoką też można mieć nieproporcjonalnie krotkie nogi.

Gość gość
no nie wiem, ja mam 152,5 cm a biust w rozmiarze D się ledwo mieszcze... a waże 54 kg, więc nie mam nadwagi