Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moja zona to idiotka?

Polecane posty

Gość gość

Dzien jak codzień (i to jest najgorsze). Wyszliśmy razem z domu ok 7:00. Ja juz od 13 jestem w domu a ona wroci dobrze po 18 bo ciagle jest robota zawalona. Ja w tym czasie bylem juz na silowni, zalatwilem swoje sprawy, z kolezanka na kawe sie umowilem ;), dziecko ze szkoly odebralem, poczytalem o blamazu PISowskim, a teraz siedze w internecie. Jak wroci do domu to zj***e ja za to jaka jest c*****a matka i gospodynia domowa i zagonie do robienia obiadu. I powtarzam caly czas po co ty tyle pracujesz. A ona mi mowi ze wartosciowa kobieta nie bedzie kura domowa tylko musi pracowac. Wiec zatyram ja na smierc. :)

Gość gość
umrzyj :)

Gość gość
patrz w lusterko cześciej pewnie juz ci różki rosną:-D :-P

Gość gość
Tacy faceci sa okropni. Powinnes docenic to ze zarabia, a to ze jej nie ma calymi dniami, no coz takie zycie.

Gość gość
Wygin robalu! Zutylizuj sie poki czas aby nie rozsiewac tej zarazy na kolejny pokolenie

Gość gość
Facet ma racje. Na c****j komus taka zona co caly dzien jest poza domem.

Gość gość
idiotyzm wyssala z,twoją spermą:-P

Gość gość
Ja jestem kobieta i tez uwazam ze jednak dom i rodzina to powinnien byc priorytet dla kazdej kobiety. W przeciwnym razie wszystko zaczyna sie komplikowac lub zaczynaja sie dziać rzeczy jak w opisie powyzej.

Gość gość
przy naszych zarobkach kobita musi isc do pracy bo inaczej klapa finansowa,no chyba ze mąz sie zalapie do sejmu albo europarlamentu:-P

Gość gość
Ale po 1 pracowanie od switu do nocy do glupota Po 2 sa faceci ktorzy sa w stanie utrzymac rodzine ale kobiety które chca zostac w domu sa wysmiewane prze feninistki.

Gość gość
feminizm to zaraz jak pedalstwo,feministki i pedaly do gazu!:-P

Gość gość
Z tego co zauważyłem, feministki to idiotki. Starałem się ich nie oceniać pochopnie, ale to już reguła.

Gość gość
Widziały galy co brały, teraz ona będzie robić karierę a ty w domu z dzieckiem obiadki pichcił, po kilku latach stwierdzi że chce faceta z charakterem a nie misia domowego i puści się z kolegą z pracy. A może to już...