Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lol

Pilne! Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość lol

Witam mam 17 lat od jakiegoś czasu ok. 2 miesiące mam niepokojące objawy zdrowotne. Zawroty głowy, osłabienie, szybsze kołatanie serca i bóle w klatce w okolicy żeber. Trzęsące się ręce, zadyszka po krótkim wysiłku np. wejście po schodach na 3 piętro. Problemy z koncentracją i pamięcią których nigdy nie miałam a do tego ostatnio trace apetyt. Czy ktoś z państwa wie czego to mogą być objawy?

Gość gość
No chyba żartujesz? Idź do lekarza.

Gość gość lol
Wiem że musze iść do lekarza ale jestem niepełnoletnia i nie wiem jak to powiedzieć rodzicą bo boję się że zaczną się ze mnie naśmiewać i nic z tym nie zrobią w sensie nie pomogą mi

Gość gość
Idź do rodzinnego chociaż, badania Ci zleci. Musisz powiedzieć matce lub ojcu.

Gość gość lol
Ja już sama nie wiem co robić ostatnio w szkole prawie zemdlałam boje się... Obawiam się reakcji moich rodziców na to

Gość gość
Wygląda mi to na dusznice bolesną, albo problemy z sercem na tle nerwicowym. Masz 17 lat, to chyba już sama chodzisz do lekarza, a nie z rodzicami. Nic im nie mów, idź do ogólnego, on cie zbada, ciśnienie moze EKG, a jak odkryje coś niepokojącego, to skieruje do kardiologa.

Gość gość
Cofam tą dusznice, bo to ból w mostu, anie przy żebrach.

Gość gość
Objawy pasują do wielu schorzeń, na pewno trzeba zrobić morfologie, elektrolity, ekg.

Gość gość
Jak masz 17 lat to chyba mozesz sama isc do swojego pediatry

Gość gość
17- latka z rodzicami do lekarza ?

Gość gość lol
Musze iść wkońcu do lekarza bo to już trwa długi czas i nie wiem co się dzieje sama się boję ;(

Gość gość
17 lat i sama się boisz iść do lekarza? :/ to by było wytłumaczenie dla twoich schorzeń, strach, stany lękowe, obawy, może to jednak tylko skutki, a przyczyna to psychika ???

Gość gość
17- latka z rodzicami do lekarza ? Jeśli z jakiegoś powodu, nie możesz powiedzieć rodzicom, to idź sama, bo to dosyć poważne objawy.

Gość gość lol
Ja się nie boje iść do lekarza, tylko po prostu obawiam się reakcji rodziców ale cóż porozmawiam z nimi o tym i tak w wybiore się do lekarza. Ale prosze mi powiedzieć czego to mogą być jeszcze objawy?