Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olaQczek

nowy nauczyciel od wf w 1 gimmazjum

Polecane posty

Hejka, to ja OlaQczek i dziś napiszę wam o ,,nowym" nauczycielu od wf: jest stary, wygląda na 56 lat, nie lubi (chyba ) koszykówki i już od roku odkąd uczył mnie Tomek nie grałam w kosza. Niedługo znowu będzie mnie uczył, ponieważ ten głupi staruch : jak skaczemy przez kozła to łapie za dupę, (dlatego ja nie skaczę) , nie gramy w kosza, siatkę i tak dalej, przezywa nas np. do Kingi powiedział ,że jest ciemnotą i żeby włączyła mózg , a po wf rozmawiał z nią i powiedział : myślałem, że jesteś bardziej inteligentna . (i że niby źle złapała piłkę :( ) , on wcale się nie zna na wf. Poskarżyłyśmy się naszej wychowawczyni ,że mamy już dość i żeby zmieniła nam nauczyciela. I nagle (minął tydzień lub 2 ) w piątek , Tomek idzie przez korytarz i idzie na górę (chyba do wychowawczyni xD) od razu się domyśliłam, że coś tu będzie ... . Siedział tam chyba z 10 minut xD. Podobno będzie nas uczył ,ale szkoda ,że mamy połączone klasy ,bo 1a i 1b dziewczyny mamy razem wf i jest nas 18 :(. Ciekawe czy nas rozdzielą, bo w 1a jest moja była BFF nienawidzę jej to suka (szybko znalazła sobie inną ofiarę) . Co sądzicie o tym wszystkim? Z drugiej strony po moich przeżyciach z 6 klasy nie chcę wracać do wspomnień . I tak niektórych wydarzeń nie pamiętam xD. Mam sklerozę. Piszcie kom.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować