Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łooooo ja jak te PiSdeusze się teraz gniewają na świat buahahahaha

Polecane posty

Gość gość
kultura, na poziomie, jakie afery, skoro znasz się tak na polityce wymień , tylko nie pitol o drzewach które zaczęto wycinać pierwszy raz w historii odkąd pis rządzi, a wcześniej same się wycinały, o zakazie aborcji, a wcześniej nie było problemu nielegalnych zabiegów, i o niedouczonym dyrektorze teatru we Wrocławiu który nie potrafił policzyć wydatków i kosztów na ok 2 mln. pln :D jakie afery?

Gość gość
I co najważniejsze uchodźców nie wpuszczają x I tu się bardzo mylisz, regularnie przyjmujemy uchodźców z tym że nieoficjalnie i po cichu... nie zastanowiło cię że od jakiegoś czasu UE na nas nie naciska i problem uchodźców zniknął? Nagle się rozpłynęli? Otóż nie, niedaleko mnie jest zamknięta szkoła i ośrodek pomocy społecznej, od miesiąca w tej szkole przebywa około 600 ludzi o dziwnie śniadej cerze... zakładam że to Polacy po solarium, bo przecież PIS miał ich nie wpuszczać :P

Gość gość
Brożka jechała 85 km.h jak był wypadek, Błaszczak się skompromitował winny i już i cała nagonka w TVPIS info, propaganda na całego, i te siecento 1,5 milina na nowe. Teraz kupują samoloty jak tak samo będą latać jak Macierewicz na autostradzie znowu skasują. Po tych wypadkach widać że jednak Smoleńsk było to samo co teraz robią.

02:00 - Tak, a ludzie wychodzili na ulicę bo im się nudziło. Sam wymieniłeś parę przykładów (pomijając fakt, że użyłeś epitetów nacechowanych określeniami negatywnymi, kompletnie zbędnie z resztą). Dalej, widzę, że coś jednak kojarzysz. Jednak coś mówią w tym waszym TVPiS. Jaki to rząd, co ma tyle wypadków i kolizji? W ostatnim roku było kilka problemów z samochodami i kolizjami/wypadkami, jakoś wcześniej takich akcji nie było. No, ale skoro panowie zapie*dalają po polskich drogach ile wlezie to co się dziwić. Helikoptery? Muszę się nad tym rozwodzić? San Escobar? Propaganda w TVPiS, w tym dorabianie linii podwójnej nieprzekraczalnej przy materiałach z wideo z ostatniego wypadku? Trybunał? Sprawa Krzysztofa Łandy? Przysyłanie pieniędzy dla Rydzyka? Wycinka drzew w Puszczy Białowieskiej? Najeżdżanie na WOŚP? Wywalenie posła z sali plenarnej sejmu przez marszałka bez wyraźnej przyczyny? To tak na szybko. Jak mi się coś jutro przypomni to zawsze mogę dopisać jeśli dalej potrzebujesz przykładów. Myślę natomiast, że tyle póki co wystarczy.

02:10 - Nikomu nigdy źle nie życzę ale chyba potrzebny jest drugi Smoleńsk żeby te przygłupy coś zrozumiały i wyciągnęły jakiekolwiek wnioski.

A co do uchodźców to dla mnie jest to temat tysiąc razy wyolbrzymiony. Jakoś kilka lat temu Polska przyjęła ponad 80 tys. Czeczeńców (niespodzianka?), Czeczeni są głównie wyznania muzułmańskiego. Jakoś ani nie spotkałam żadnego Czeczeńca, ani nie słyszałam o żadnym zamachu terrorystycznym dokonanym przez niego. Jedyny zamach o jakim w Polsce było głośno został dokonany w autobusie MPK we Wrocławiu przez rodzimego Polaka, zapewne katolika. Tak więc straszenie uchodźcami mnie jakoś nie rusza.

Gość gość
Za czasów komuny do Polski przyjeżdżało więcej muzułmanów niż byłoby chętnych dzisiaj, przyjeżdżali na studia, do pracy, itp...w Polsce od wieków są, byli i będą muzułmanie a jest ich około 5-7% populacji. Polska miała znakomite kontakty z krajami Bliskiego Wschodu i Polacy w takich krajach jak Irak, Iran, Syria byli bardzo szanowani.

Gość gość
Największy błąd jaki popełnił PIS to zerwanie umowy z Chinami, Chińczycy chcieli pod Łodzią stworzyć magazyny rozładunkowe dla towarów sprowadzanych pociągami do Europy, ale Macierewicz ubzdurał sobie że Chiny, Rosja i Niemcy tym sposobem chcą nas wziąć w kleszcze i tym sposobem straciliśmy ogromne pieniądze jakie mogliśmy z tego mieć. Dziś większość towarów z Chin dociera do Europy przez Niemcy i Anglię, każdy produkt musi zostać oclony a cło zostaje w pierwszym kraju do którego towar dociera i tym sposobem Polska za sprawą obsesji PISu straciła miliardy złotych które mogliśmy mieć. A teraz z Chińczykami rozmawiają Czesi i Węgrzy i oni nie zrezygnują z takiej kasy, bo tamtejsi politycy mają mózgi.

Gość gość
Baranek ty musisz być jakaś ułomna, nie było tyle wypadków? Za PO i komora było ich wielokrotnie więcej, wszystkie media posłuszne elegancko to ukrywały, jeździli naprani, rozwalali na libacjach śmigłowce, a strzelać chcieli nie do bażantów a łosi i żubrów. Niedorozwoje zniszczyli cały przemysł, sprzedawali wszystko poniżej wartości, a teraz gdy PiS to odbudowuje nazywacie to rozwalaniem gospodarki. Gdzieś ty się uczyła, w Moskwie? ...czy jakaś psychiczna jesteś i uczył cię tata po którym odziedziczyłaś inteligencję? :classic_cool: No ja pierd... nie było afer, kur.. a jakie afery teraz ujawniają, w ostatnim roku zaczęli kraść i brać łapówki? Mongolico głupia, teraz dopiero po 26 latach wzięli się za złodziei, a ty że afery to wina PiS-u ...bo ujawniają i ścigają, wcześniej ukrywali i śmiali się bezczelnie do kamer co nam zrobicie uczciwi, no co? Wiesz co krowo niedorozwinięta ci życzę? To żeby to do was kiedyś wróciło, żeby ciebie w******i na wszystkie sposoby i żeby pies z kulawą nogą ci nie pomógł, żeby lekarze zjeb... leczenie, a sędziowie niezawiśli uznali że sama jesteś sobie winna i gowno ci się należy... tego ci ku... życzę od serca, tobie i twojej rodzinie ;-D

Gość gość
Może jakieś konkrety z tymi wypadkami samochodowymi za czasów PO? Kiedy i kto się tak rozbijal?

Gość gość
Jak czytam te kłamstwa w wydaniu pisuarów, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Oni jeszcze nie widzą że są odizolowani od reszty cywilizowanego świata. Jestem tylko ciekaw czy nie zmądrzeją do końca kadencji.

Gość gość
Ale to nie koniec świata że wybrali Tuska. Zainteresujcie się historią nowozytną, starożytną, tam to dopiero były jatki. Wojny co parę lat albo ciągnace się latami. Teraz jak długo jest pokój w Europie.

Gość gość
A Barrranek oczytana... WYBORCZEJ, dziecko tvnu, kreuje jakąś wirtualną rzeczywistość będącą negatywem tej prawdziwej, tęskni za złodziejami, bezkarną korupcją, czczeniem zbrodniarzy stalinowskich, pałowaniem i skazywaniem protestujących, już nie mówię o takich drobiazgach jak lekarze wypychający dzieci łokciem, no i niezawisłymi sędziami zapewniającymi bezkarność tym wszystkim... prawdziwy barrranek odmóżdżony, jej się podobało, kwiczy żeby ten cały syf przywrócić :-D

Gość gość
Jak do tej pory to wy pisiory kreujecie tu wirtualna rzeczywistosc, z niby niemieckim zdrajca Tuskiem, wielkim sukcesem polskiej dyplomacji i licznymi wypadkami politykow PO ukrywanymi przez media :)

Gość gość
A 1,5 roku temu Polska byla w ruinie, chociaz na rozdawnictwo 500+ znalezliscie jakos kase :)

Gość gość
Wam też się podobało i tęsknicie za tym co Barrranek? Też upośledzeni jesteście czy jesteście złodziejami? :classic_cool: Teraz trzeba uważać nie? :-P

Gość gość
No, za duże ryzyko, volksdojcz nie ogarniał tego w ogóle, to faktycznie tuman

Mam pomysł. Podzielmy Polskę na dwie równe połowy. Po jednej stronie niech będzie "lewactwo" a po drugiej "prawactwo". Po dziesięciu latach sprawdźmy który rejon się bardziej rozwinął. Coś czuję, że ten drugi będzie na poziomie gospodarczym Ukrainy.

Gość gość
Baranek nie dyskutuj z pisdzielcami, bo oni uważają że jak ktoś nie popiera pisu to musi popierać po lub nowoczesną, pisdzielce są tak ograniczeni że myślą że w PL są tylko 3 partie, a właściwie dwie, bo po i nowoczesna to ten sam twór :P

Gość gość
Polski nie podzielimy, gdyż zwolennicy PiS są wszędzie. U mnie w bloku to małżeństwo tak się pobiło że musiała interweniować policja. Mieli inne poglądy polityczne. Niestety, musimy dalej razem żyć. Współczuję przegranym, bo nie łatwo się pogodzić z porażką. Moim zdaniem powinniśmy spokojnie poczekać i specjalnie nie robić zadymy, bo to teraz niepotrzebne. Przyszłość rozwiąże wszystki konflikty wewnętrzne.

Gość gość
Nikt ci nie każe kochać PiSu czy na niego głosować, ale jechać po nim tak jak to robicie za to że pierwsi od 26 lat wzieli się za ściganie bezkarnych złodziei, skorumpowanych urzędników, jak i za tusięce prokuratorów i sędziów biorących kasę za ochronę stalinowskich zbrodniarzy i tych wczesniej wspomnianych złodziei, to trzeba być odmóżdżonym debilem, tumanem z gownem zamiast mózgu. Wcale nie liczę na to że zmądrzejecie, ale mam nadzieję że nie zarazicie swoją głupotą jekieś przypadkowe nieświadome panny niedorozwoju! Tak jak żeście robili przez 26 lat, wciskali im ciemnotę przy pomocy mediów, każde złodziejstwo i malwersację nazywaliście sukcesem. A te tumany z wymiaru sprawiedliwości że nic się nie da zrobić, to prawo jest złe a nie to że bierzemy kasę za pierdzenie i umarzanie spraw, a inne ciągniemy do przedawnienia, żeby złodziejowi czasem się krzywda nie stała. Z twoich wpisów można wnioskować że jesteś jednym z tych niedorozwojów, którzy idą w zaparte bo inaczej musieliby codziennie rano charkać sobie we własny ryj :classic_cool: Oby jak najmniej barrranków, dzieci tvnu i wyborczej!

19:38 - Oj, doprawdy? Tak ścigają złych ludzi? W takim razie dlaczego ta partia jeszcze istnieje? Większość powinna oglądać świat przez kraty więzienne. I skoro tak strasznie ścigają przestępców i tępią komunistów to tylko czekam, aż za Przyłębskiego na przykład się wezmą. Bo na prezydenta Wałęsę to najeżdżają równo a tu nagle wychodzi w ostatnich dniach na jaw, że pisowski koleżka bawił się w agenturę na całego!

Gość gość
Jak pojechałam sobie na wycieczkę autostradą to podnieśli opłaty na bramkach, jak zbliżał sie termin mojego ubezpieczenia to straszyli wysokim OC i chyba naprawdę były jakieś podwyżki (które mnie nie objęły :p), i co? Nadal jeżdżę bezwypadkowo, a kolumny rządowe trzaskają samochody jedne po drugich. Nieładnie tak prześladować swoich najwierniejszych wyborców, ale jak widać, jakaś sprawiedliwość jednak rządzi tym światem.

Gość gość
Grunt to stworzyć taką inwigilację, że Stalin z Honeckerem obudzą sie w grobie z zachwytu i przyjdą pogratulować.

Gość gość
Cały czas słyszę, że PiS wziął się za bezkarnych polityków złodziei, skorumpowanych urzędników, sędziów, prokuratorów, ale żadnych efektów nie widać. Nikogo nie zamknęli, tylko wypuścili złodzieja zięcia śp Kaczyńskiego. Więc jak to jest czy 1,5 roku to malo ?

Gość barramek
ten 'Barrranek' to typowy lemingowaty złodziej mojego nicka - lewacki pomiot żerujący na kradzieży czyjejś własności

Gość gość
A baran, to nie lemingowaty złodziej nicka.

Gość gość
Ziobro i Macierewicz odwalają fundamentalną robotę dla Kaczora. Jak skończą nie poznamy Polski. Bedzie to azjatycka despodtia, a nie państwo prawa.