Gość Nicik99 Napisano Marzec 9, 2017 witam Jestem w 2 klasie technikum budowlanego. Niestety nie radze sobie kompletnie Jest to szkola ktora zajela wydaje mi sie 6 miejsce,jako jedna z najlepszych szkol w polsce. Przedmioty zawodowe,przewaznie uczenie sie na pamiec,ale jest tego tyle (plus inne przedmioty podrodze) ze ciezko to wszystko ogarnąć,bardzo czesto wieczorami doluje sie,płacze bo nie wiem co ze soba zrobic. Uwazam,ze meczenie sie i placz w szkole i na kierunku ktory mnie kompelnie nie interesuje nie ma zadnego sensu,skoro i tak w tym zawodzie pracowac nie bede,a głupie gadanie rodziców "bedziesz duzo zarabiac" jest dla mnie durne Sa u mnie w mieście 2 liceum dla doroslych,niestety nie dowiadywalam sie jeszcze co i jak ponieważ mam wątpliwości. Jesst tutaj ktos,kto pomoglby mi podjac decyzje? Nauka bardzo ciężko mi wchodzi do glowy jezeli jeest jej zbyt wiele na raz,wiem jednak ze. Potrafię Nie chce sie męczyć dluzej w tej szkole,wieczny placz,klotnia z rodzicami,zamartwianie sie co bedzie dalej,mam dosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach