Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdzie mnie nie chcą do pracy co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Otóż wysyłam CV i mam nawet sporo zaproszeń na rozmowy, i na tym koniec. Rozmowa, stracony czas, bo ciągle jest: oddzwonimy jeśli będzie pozytywna decyzja, a nigdy nie dzwonią więcej. Co mam zrobić? Wyglądam normalnie, na początku zawsze jest fajnie, ale potem klapa, nie wiem co mam mówić, odpowiadam tylko na pytania. Cechuje mnie introwertyczna osobowość i lekka nieśmiałość, ale ja nie umiem tego zmienić bo niby jak, wydaje mi się że to ze względu na osobowość mnie nie chcą.

Gość gość
Idź na staż, pracodawcy bardzo chętnie biorą na staże

Gość gość
wszedzie chca za najnizsza krajowa najwtzej .Moze to jest problem, ze mowisz, ze chcialabs wiecej zarabiac

Gość gość
Trzeba umieć się sprzedać. Zagadaj do znajomych o pracę.

Gość gość
Pracownika dobiera się do istniejącego już zespołu. Jeżeli jesteś aspołeczna, to nie będziesz potrafiła z takim zespołem efektywnie współpracować. Na rynku pracy sprzedajesz całą siebie. Twój introwertyzm nie jest tutaj atutem.

Gość gość
Nie musisz sie chwalić, ze jestes introwertyczką.

Gość gość
brokeninside87 dziś Ostatni akapit napisałaś z sensem, ale pierwszy jest go pozbawiony zupełnie. Ona nie ma przyjaźnić się z zespołem, ale być jego integralną częścią. Jeżeli nie potrafi współpracować z innymi ludźmi, to musi się tego nauczyć. Jak sama napisałaś, introwertyzm tego nie wyklucza. Odnoszę raczej wrażenie, że tutaj jest problem zbytniego egocentryzmu, a nie introwertyzmu. Niektóre osoby nie widzą różnic między tymi terminami (albo nie chcą ich zauważyć).

Gość gość
01:12 To prawda, ale przy konkretnych pracach, po studiach ścisłych.

Gość gość
ja nigdy nie jestem częścią tej papki,tylko udaję że tak jest,tak naprawdę ich podniecenie zawodowe jest żenujące

Gość gość
po pedagogice to trzeba nieźle robić loda albo mieć znajomości :D