Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie z odstawienia a okres

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne jednak po tygodniu ich zażywania zaprzestałem brania i zwyczajnie odstawiłam. Dostałam krwawienia z odstawienia. Miesiączkę planowo powinnam dostać w ubiegły wtorek ale nie pojawiła sie ona. Ciąż wykluczam. Cykle mam co 28 dni. Moje pytanie brzmi: czy jeśli krwawienia z odstawienia dostałam 16 lutego to traktuje to jako okres i kolejny powinien być za 28 dni licząc od 16 lutego? Czy powinnam dostać w ubiegły wtorek czyli 28 dni od daty ostatniej miesiączki a nie krwawienia z odstawienia. Jeśli opcja druga to okres moze spóźniać sie z powodu odstawienia?

Gość gość
Rozregulowalas sobie cykl i teraz tak na prawde ciężko gdybac kiedy przyjdzie kolejny okres. Musisz się uzbroić w cierpliwość. Pamietaj pigułki to nie cukierki żeby sobie je brac i odstawiać kiedy się chce.

Gość gość
Tak teraz juz to wiem. Ale krwawienie z odstawienia można traktować jako okres? Być moze pojawi sie on od dnia krwawienia z odstawienia + 28 dni w innym wypadku spóźnia sie juz prawie tydzien