Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w  bicepsie

Pragnę tylko miłości?To dużo czy mało?

Polecane posty

Gość 43 cm w  bicepsie

Bo sam nie wiem.

Gość gość
Raczej nie wiesz, o czym piszesz. Miłość to żywa, wzajemna relacja dwóch osób. Jeżeli sam miłości dać nie potrafisz, to nie dziw się, że jej też nie dostajesz. Miłość jest bardziej skomplikowanym uczuciem od przyjaźni, a ty nawet o prawdziwej przyjaźni pojęcia nie masz. Równie dobrze możesz pragnąć zostać mistrzem toru, jak Kubica.

Gość 43 cm w bicepsie
Gwno tak naprawdę o mnie wiesz i co ja mam zamiar i co ja mogę.Daruj sobie tą żałosną paplaninè psycholożko za 2 zł za godzinę.:o

Gość gość
sa niektorzy co potrzebuja tylko dobrze pogrzmocic i najarac sie trawy! Zmien tok myslenia!

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś Nie myl swojej pensji z moją :P. Nie masz znajomych, ani przyjaciół, bo mając ich nie traciłbyś czasu na pisanie tutaj. Zaglądam tu sporadycznie, ale twoje posty widzę zawsze. Nie masz realnego życia, więc nie masz też prawdziwych uczuć.

Gość 43 cm w bicepsie
Nie masz znajomych, ani przyjaciół, bo mając ich nie traciłbyś czasu na pisanie tutaj. X Tak jak i ty;) Równie dobrze mogę napisać że każda osoba,ktora siedzi na forum nie potrafi kochać.:o Xx Zaglądam tu sporadycznie, ale twoje posty widzę zawsze. X Każdy tutaj zagląda sporadycznie.:Dto jest tak oklepana gadka że szok.Zresztą kto moze wiedzieć kto gdzie siedzi w necie i poza? Xx Nie masz realnego życia, więc nie masz też prawdziwych uczuć. X Oczywiście że nie mam życia w końcu jestem tyllko botem. Nawet mało inteligentna osoba powinna zdawac sobie sprawę że w zasadzie każdy człowiek żyjący jakieś uczucia ma i odczuwa.Absurdalne jest pisanie o osobach które się nawet nie zna że nie mają uczuć.A co,roślinami są?

Gość gość
Autorze ile masz lat

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś Ja nie szukam tutaj rozwiązania moich problemów. Zaglądam tu z ciekawości, jak na wiele innych stron. Ty żyjesz tym forum, dlatego nie masz czasu na życie realne.

Gość gość
46

Gość gość
Miły wiek

Gość gość
Nie kloćcie sie. Przeciez wszyscy sa tu z wiadomego powodu, z przyzwyczajenia. Przypadkowo sie wejdzie i zostaje, po co sobie bruzdzic , jedziemy przeciez na tym samym wozku.

Gość gość
gość dziś Tylko, że jedni potrafią z niego wysiąść, a inni nie :P.