Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak 18 lat

Dojrzałe kobiety lubią młodszych ?

Polecane posty

Gość Chłopak 18 lat

Mam pytanie do starszych kobiet 30/45 lat, czy lubicie uprawiać seks lub oglądać młodszych facetów ? Np 18 latków ? :) Jeśli tak to napiszcie do mnie na gg: 52621043 :)

Gość gość
Chcą młodych wprowadzić w świat sexu.

Gość mariannnn
Nie lubimy gó\wniarzy. Taki 18 latek na niczym się nie zna, nie ma pieniędzy, nie ma pracy, perspektyw, jest po prostu zerem. Jak takie coś może podniecać? Tylko panowie 25, 30 + , inna jakość seksu też jest z takim dorosłym

Gość Chłopak 18 lat
Kto nie ma pieniędzy ten nie ma ;)

Gość gość
A lubisz się walić w usta?

Gość Chłopak 18 lat
To pytanie jest do kobiet -_- Czytajcie ze zrozumieniem

Ja tam lubię, może nie 18, ale taki 20 lat jest super. Jak miałam 33 lata miałam romans z 21 latkiem i było to najwspanialsze doznanie W łóżku idealne połączenie! I wcale nie był kiepski czy szybki w łóżku jak się to niektórym wydaje. Znał się na rzeczy, czego nie można powiedzieć o niektórych 30-40 latkach z których przebija egoizm i brak chęci czy starań. Teraz mam 40 lat i nadal podobają mi się 20- latkowie :) Tak więc odwagi panowie, są kobiety którym odpowiadaja sporo młodsi

Gość gość
Nie, nie lubimy. Tylko nieuki i cwaniaczki tak myślą. W życiu trzeba się narobić aby zarobić, a pustak bez wykształcenia jest nikim, nawet na higienie się nie zna.

Mam dobrą pracę i zarabiam sama na siebie i nie potrzebuje być czyjąś utrzymanką :) Zarówno higiena jak i inteligencja jest kwestią indywidualną, zależną od osoby, nie od wieku