Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dający patrzec

Nagość prowokacja

Polecane posty

Gość Dający patrzec

Jeśli wiecie że jesteście podgladani przez syna córkę brata siostrę szwagierke albo całkiem obce osoby w sytuacjach intymnych to co robicie jak się zachowujecie?Pokazujecie podgladajacej to co chciał podejrzeć czy staracie się szybko ubrać?Wstydzicie się jak ktoś widzi Cię pod prysznicem.Osobiście sam prowokuje żeby ktoś mnie przylapal nago.Ostatnio zaaranzowalem przypadkowe spotkanie z moją sąsiadka jak się onanizowalem .Żebyście zobaczyli jej reakcje.Ludzie lubią podglądać innych we wszystkim a lubiących być podgladanym jak ja i ustawieniu wręcz tego to nie znam nikogo.Lubię jak mnie podgladaja ktoś jeszcze

Gość Dający patrzec
To co masz 2fiuty czy 2cipki każdy ma to samo tylko proporcje się różnią.Jak masz małego Wacka to nie pokazuj ja mam normalnego ale nie o wielkość mi chodzi tylko o sam fakt że ktoś mnie obserwuję Lubię to nie wiem inni lubią się bić i kłócić a ja lubię jak mnie podgladaja może i jestem ekshibicjonista ale po ulicy nago nie biegam i dzieci nie widzę jak Freta mecze .Jestem normalnym facetem który lubi być podgladanym w domu a nie w miejscach publicznych

Gość gość
Kiedys w pracy zwalnialem sie 3 godz wczesniej, a w łaźni sprzataczka ze mam poczekać, a co mnie to mi nie przeszkadza, jak weszłem goly spieprzala ze ledwo się w drzwi tym wózkiem zmiescila

Gość Dający patrzec
To chyba jestem walacym konia ekshibicjonista bo mnie to podnieca bo różne ss reakcje ludzi. Inna jest jak zobacza Cię pod prysznicem czy w toalecie ale reakcje ludzi na widok mężczyzny masturbujacego się no to różne były ciocia kazała mi dokończyć ale nie uciekła wzrokiem patrzyła się jakby pierwszy raz penisa w zwodzie i sztuczną wagina widziała mama się spytała do czego to jest to jej pokazałem a sąsiadka codziennie mnie widzi ja nie wiem czy ona też sobie dobrze nie robi patrząc na mnie teraz też się patrzy a masz kochana podziwiaj jak się spełnia swoje może trochę ale nie szkodliwe ja lubię być podgladanym a Ty może lubisz podglądać możemy razem spróbować E skończymy na wspólnej onanizacji ja mam sztuczną wagina ale tradycyjnie rączka lepiej widać