Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że kończą się już pieniądze na program 500 plus ?

Polecane posty

Gość gość
16:46 - u ciebie ani mózgu ani kultury i to dopiero jest dramat. Tym większy, że rozpleniłaś takie fatalne geny.

Gość gość
Jejku, znów te debile od 500 plus. Do tej pory nie należało mi się i tak nie przeżywałam. Teraz jestem w ciąży, drugiej, nie dla 500 plus. Jakie to w******jace kiedy czytasz, że rozmnażam się po te 500 zł . Otóż nie, nie miało to wpływu na ilość dzieci, które posiadam. A zaraz będzie dwójka. Za 500 zł też trudno przeżyć, więc dlaczego miałabym rzucać pracę. Ludzie, jacy wy zawistni jesteście. Przyjrzyjcie się lepiej licznym aferom, a nie celujecie w rodziny z dziećmi. Najzabawniejsze, że robicie to, bo wam się nie należy. Gdyby sprawa dotyczyła dopłat dla emerytów, bezdzietnych itd inaczej byście śpiewali. ;)

Gość gość
Na więźnia jest 3 tys, na alkoholika z 1 tys zł a wam najbardziej przeszkadza 500 zł na dziecko.

Gość gość
Dokładnie. Ojciec mojej koleżanki to alkoholik. Był dobrym hydraulikiem, ale po co pracować, skoro można pić. W ten sposób zrujnował sobie zdrowie, a tu na emeryturę za młody. Dostał zasiłek stały z Mopsu, dofinansowanie do czynszu, pomoc z Caritasu. Oczywiście nadal chlał na nasz koszt. Aż zapił się, narzekając jak to mało pieniędzy dostaje. Wiecie ile jest takich przypadków? Niezdolnych do pracy alkoholików, okroonych żuli, wiecznie bezrobotnych? Ja wiem , bo pracuję w PUP.

Gość gość
18 12 ty jesteś jak Ryszard petru skompromitowałaś się imbecylu kulturą wypowiedzi , zabłysnęłaś ynteligencją i dalej walczysz pieńku Nie mając pojęcia o merytorycznej wypowiedzi od razu widać kto tu siedzi po gimnazjum :-D :-D ciekawe czy ukończonym z takim rynsztokiem słowotwórczym :-D tak że odpie/rdol się ode mnie napisze ci po twojemu bo nie zrozumiesz w inny sposób :-D

Gość gość
19:09 - ty serio jestes popiertolona zyebye :O

Gość gość
Zgłoszone sa twoje posty chamico, nikt nie jest anonimowy w sieci, zapłacisz za te bekarty i plucie na innych rozmówców. Odejdź stad i przestań ujadać, chlew rob sobie w swojej melinie. To do tej chamówy z 19:09 i jej kolejnych gnojarskich wpisów z dzisiaj.

Gość gość
no i przyszła idiotka i zepsuła mi topik :-o szczególnie tymi ostatnimi dwoma wpisami echhh ulżyło ci że wyzwałaś ludzi od chamic i sprowokowałaś g****ooburzę na temacie o którym nie masz pojęcia co za troll i masz rację nikt nie jest anonimowy w sieci powinni takie jak ty banować k***a mać :-o

Gość gość
Jaki topik i jego autorka tacy uczestnicy, żyj z tym łajzo.

Gość gość
Boże jak można napisać na czyjeś dzieci , e tam w ogóle dzieci BĘKARTY !!!!!. Brak słów na takie coś powinna być moderacja i blokowanie takich osób na forach dla mam i jeszcze biedną dziewczynę zjechała za własne zdanie rany a sama jak z rynsztoka jakiegoś patologicznego pisze teksty :-o :-o :-o

Gość gość
co się dziwisz jak te patolki tu siedzą 24 na dobę to moderacja z trolic :-D nie wdawaj się z tym szambem w dyskusję olej w myśl zasady głupiemu się ustępuję A idiota sprowadzi Cię do swojego poziomu :-)

Gość gość
Autorka tego syfiastego topiku jest też autorka wpisów o bękartach i tych kolejnych z wczoraj, widać że to ten sam plugawy styl i szambo z pyska.

Gość gość
To nie jest ta sama osoba. To ta od bękartów podszywa się pod autorkę. Chamówa skończona, łajza.

Gość gość
pewnie że nie ta sama bo ja też tu pisałam A ta od bękartów to wszystkie te chamskie posty są jej jakaś psycholka :-o