Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosjanki sa dużo gorsze od Polek serio

Polecane posty

Gość gość

Pracowałem jakiś czas w niemczech i poznałem dość sporo , miałem w glowieo obraz miłych skromnych kobiet nic bardziej mylnego ! Większość młodych rosjanek jest rozpuszczona jak dziadowski bicz , chleja po dyskotekach gorzej niż polscy faceci , lecą na kasę jak mało kto dla nich to wręcz priorytet , są agresywne nie znają słowa przepraszam , sa rasistkami w stosunku do Polaków a Niemcom by doope wylizaly, ubierają się kiczowato i poprostu dziffkarsko często na dyskotece pól doopy na wierzchu , już nie mówiąc ze większość z nich nie ma żadnych moralnych wartości , wielu facetów których jest tutaj w niemczech z Rosjanami nie może się ich doprosic o potomstwo bo ciągle nie są "gotowe" szczerze myślałem że polki sa rozwydrzone ale Rosjankom do pięt nie dorastają z wyrachowaniem

Gość gość
Polki też nie są święte ale nie widziałem tutaj polki która z pół naga doopa chlalaby wódkę litrami a później dawała w kiblu :3 nawet sami rosjanie już ich nie chcą tykac

Gość gość
powiedzmy sobie szczerze, ogolnie słowianki to syf i malaria

Gość gość
Racja nie chce ani polki ani tym bardziej żadnej innej ruskiej , ale serio po tym co zobaczyłem to polki to Maryję dziewicę przy rosjankach

Gość gość
Taaa żeby jeszcze rosjanki slowiankami były ,największą ilość słowiańskiej krwi mają Polacy a zaraz potem ukraincy , natomiast rosjanie to slowiano mongoly które wcale tak dużo słowiańskich genów nie mają

Gość gość
Polki na wyjazdach też robią z siebie k***y.

Gość gość
najbrzeydsze to ruskie i niemki śmierdziuchy i brzydule fuuuj

Gość gość
Chyba ziarnko prawdy w tym jest bo kiedyś rozmawiałam z Rosjaninem i powiedział ze rosyjskie kobiety sa mocno zdemoralizowane i "zboczone" jak on to określił

Gość gość
Myśle, że tylko z takimi miałeś styczność...

Gość gość
Kolejny problem rosjanek jaki chciałbym przytoczyć to brak skromności , cały czas tylko powtarzają same o sobie ze rosjanki to najpiękniejsze kobiety na świecie , jak dla mnie nie skromna kobieta sama odbiera sobie urok , ps rosjanki wcale takie piękne nie sa jeśli chodzi o urodę prym wiodą szwedki i ogólnie północna Europa

Gość gość
Up

Gość gość
Polek is tej megalomani nie pobiją na pewno. Ale to fakt, materialistki takie jak Polki, za to dużo bardziej wulgarne

Gość gość
Ojjjj to Ty chyba nie słyszałeś o rosyjskiej megalomanii rosjanki przypisują sobie wszystkie najlepsze cechy których de facto nie mają , nawet w niemczech polki mają lepsza opinie niż rosjanki (naprawdę nie zmyslam ) to co się dzieje na ruskich dyskotekach w niemczech wola o pomstę do nieba najwieksza puszczalska polka nie dorówna "średnio puszczalskiej rosjance " rzygac mi się chce jak na te kobiety patrzę , kolega ma ruską za dziewczynę tutaj w niemczech i ubiera się gorzej niż Polskie rusalki spod latarni a z charakteru zimna snobka uwazajaca się za lepszą od Polek niemek i rumunek

Gość gość
A po drugie znam przypadki związków Niemców z R osjankami i wszyscy mają fatalne doświadczenia , jednego zdradzala z murzynem druga zostawiła jak koleś stracił pracę , trzecia nie chciała słyszeć o dziecku dlatego odszedł , rosjanki sa mile na początku (wyrachowanie) a jak już usidla to pokazują rożki

Gość gość
A czemu tu się dziwić skoro rosyjscy faceci to chamy i agresory to znaczy ze tę same geny przekazują corkom , rosjanki sa dużo bardziej harde z charakteru niż polki , mówi się ze rosjanie tłuką rosjanki ale nikt nie widziałem już tego ze rosjanki to prowokatorki z którymi mało kto by wytrzymał , nie wiem ale jak mieszkałem w w Moskwie jakiś czas pracując jako informatyk to widziałem jak one się potrafią zachowywać , niczym się nie różnią od Polek a niektóre jeszcze bardziej pyskate i feministyczne

Gość gość
Z resztą Amerykanie już się na ruskich przejechali , sciagali je do siebie zenili z nimi się a jak dostawaly Zielona kartę to do widzenia i papa na pożegnanie , na amerykankich forach często pytają co może grozić rosjance za matrymonialne oszustwo

Gość gość
To prawda, ze kobiety na wschod od Polski bardziej sie wywyzszaja. Maja o sobie wysokie mniemanie. Polki nie sa tak agresywne i wyrachowane. To prawda, ze tamtejszym kobietom zalezy przede wszystkim na wizie i grubym portfelu. Naprawde. Mam ciotke Ukrainke, ktora bzyknela sie z facetem-alkoholikiem (moj daleki wujek), maja 2 dzieci, a na Ukrainie zostawila 3 corki. Im jest wszystko jedno- byle sie wyrwac z wlasnego kraju. I fakt- gdy juz poczuja pieniadze, stabilizacje- pokazuja rogi.Kiedys bylam w polskiej restauracji ze znajomymi, w UK, w Bostonie konkretnie- nagle patrze- a na srodku restauracji, a raczej parkietu (mozna bylo tanczyc) dwie babki, ubrane w miniowy, ze tylki widac, ciagaja sie za kudly, pijane. Bylam zdegustowana zachowaniem rodaczek. Mysle sobie- no ladna opinie nam wystawiaja takie idiotki... Potem sie dziwic, ze Polki maja zla opinie. Przyznam, ze poczulam ulge, gdy znajomy stwierdzil, ze to dwie ''ruskie''. W cale inie byly jakos specjalnie piekne. Pokusze sie o stwierdzenie, ze wiele Polek w restauracji bylo od nich ladniejsze. I tak sobie mysle- ze ta nasza opinia zlych wyrachowanych suk, nie jest tak do konca ''nasza'', bo ludzie z zachodu czesto myla nas z ''ruskimi''. Dla nich to w sumie wszystko jedno.

Gość gość
potwierdzam, ruskie sa przereklamowane. moze jestem patriota, bo mnie sie nasze dziewczyny podobaja i z charakteru rowniez. Polacy w ogole maja kompleks mniejszosci i mysla, ze to co zagraniczne jest lepsze.

Gość gość
Ja też się dołączam. Polki the best!

Gość gość
No dobra, omówione zostało zachowanie Rosjanek za granicą i różnice w porównaniu do Polek. A co możecie powiedzieć o Rosjanach? Bardzo różnią się od nas, Polaków?

Gość gość
Rosjanie na pewno są agresywniejsi od Polaków ale też bardziej honorowi , jako mężczyźni często dość inteligentni mający duze pojęcie o polityce i gospodarce , dość ładni ale co z tego jak niscy

Gość gość
Rosjanki ogólnie z charakteru sa dość podobne do Polek wcale nie sa lepszymi gospodyniami , a rosyjskie nastolatki często sa mocno wyuzdane więc tutaj nawet gorzej wypadają od Polek , no i ogólnie kilka razy słyszałam od znajomych z zza granicy ze rosjanki sa bardziej zimne i dumne a polki proste miłe i serdeczne , coś jest w w tym rosyjskim snobizmie bo rosjanki na zdjęciach lubią pozowac na wielkie rozchwytywane divy nawet jeśli co sobota laza nawalone w 3 doopy

Gość gość
Zacznijmy od tego ze rosjanki lubuja sie w wolnych związkach , np poznalam parę w Anglii Rosjanka plus anglik i ona mu tak sprala mózg ze w związku potrzebne jest " zaufanie" więc w ramach tego zaufania się puszcza

Gość gość
Nie wiem jakie one sa ale ubierają się jak patologia , jedną poszła na zabawę w spodniczce za tyłek i widocznymi ponczochami