Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety jak radzicie sobie ze świadomością, że

Polecane posty

Gość gość

Wiem,ze pewnie wiekszosc z was nawet nie dopusci do siebie mysli ze jest autentycznie brzydka, ale niech będzie - nie jesteście miss world, to wiecie na pewno . I jak zyjecie ze swiadomoscia, ze wasz zwiazek jest iluzją ? tzn faceci nie sa z wami z milosci tylko z wygody i marza o pieknych. Jak sie z tym czujecie, oszukujecie mozg ze wasz na pewno nie zdradza, lykacie wszystko co powie zeby uspic czujnosc czy co? Przeciez ciezko zyc z takim bolem na co dzien. ps. tak, sa rozne gusta, ale na pierwszy rzut oka widać, czy kobieta jest piękna czy też nie, nie mówię tu o samym zadbaniu a rysach twarzy, figurze, pięknych włosach i całej otoczce.

Gość gość
Dokładnie ha ha.Znam taką Co wszystkie obgaduje a wygląda jak straszek,szkoda ze tego nie widzi :D a jej facet patrzy za każdą inną i trąbi za nimi na ulicy,jest z nia tylko dlatego ze dostala dom po rodzicach

Gość gość
Tylko, ze brzydka kobieta zapewne jest w związku z brzydkim facetem, gdyż naturalne jest, ze dobieramy się w pary mniej więcej w swojej kategorii atrakcyjności. A brzydki facet co najwyżej może sobie pomarzyć o atrakcyjnej kobiecie, gdyż taka nie będzie go chciała. Tak samo brzydka kobieta może sobie fantazjować o przystojniaku i to by było na tyle;p

Gość gość
gość dziś - nie ma reguły znam mnóstwo par co temu przeczą. Nawet jeden taki kurd**el z 1.6 czerwony nos twarz dziecka, przy kości, ogólnie wyróżnia się brzydotą... a laska jego wow blondi, piękna, szczupła. MASAKRA jak ich zobaczyłem uwierzyć nie mogłem.

Gość gość
nie prawda

Gość gość
13:17 ale gadasz z górki. ..chyba mówisz o sobie Jest wiele par gdy facet jest przystojny a dziewczyna szpetna jak noc,i na odwrót

Gość gość
I co z tego, że brzydcy są z brzydkimi? Przecież to nie zmienia faktu, że faceci i tak maja wygorowane ego i pomiatają takimi kobietami ze swojej ligi, a sa z koniecznosci, ale jak sie trafi lepsza to bez skrupulow zostawiaja czy chocby zdradzaja jak tamta nie bedzie chciala z nimi zwiazku. Poza tym duzo kobiet zyje w przeswiadczeniu ze wyglad sie nie liczy, wiec niech natrafi na pieknosc ktora np aktualnie potrzebuje wsparcia itd a on jej to da, wiec jakby w ramach wdziecznosci i tej iluzorycznej wiezi zwiaze sie przymykajac oko na wyglad.

Gość gość
Myslicie ze jak ktos jest brzydki to podobaja mu sie tylko rownie brzydcy ? Przeciez to logiczne ze piekni nas pociagaja, ale ze sa jakby za szybą, niedostępni to na fantazjach sie konczy. ale mowie no niech sie trafi jakims cudem to potrafią skreślić taki związek z dnia na dzien.Ja bym sie czuła upokorzona gdybym była brzydka, wiadomo ze dla facetów wyglad jest na 1 miejscu nawet jesli zaprzeczaja.

Gość gość
Dla kobiet też, wygląd 1 miejsce, nawet jeśli zaprzeczają

Gość gość
A kto by się facetami przejmował i tym co by chcieli. Maja przynosić kase i morda w kubeł.

Gość gość
13.54- niektóre kobiety tez tak robią. Często wiążą się z braku laku, z pierwszym ,,w miare ok"który je chce byleby nie byc samej. Jak trafi im się ktoś lepszy, przystojniejszy, bogatszy to tez odejda od tamtego albo będą zdradzać przynajmniej. Obie płcie robia tak samo, nie ma reguły.

Gość gość
Pracuje z facetami.95%uważa że może mieć każda.a im brzydszy tym większe wymagania.najlepsze jest to,że sami mają przeciętne żony w domu a komentują negatywnie większość kobiet

Gość gość
Ja jestem przysadzistą kobietką o niespecjalnych proporcjach ciała i miarę przyjemnej mordce i świadomie nie chcę związku m. in. z powodu tej świadomości, że mogłabym być z braku laku, teoretycznie spokojnie mogłabym mieć zauroczonego we mnie brzydala - ale po pierwsze nie chcę kogoś kto mi z kolei by nie odpowiadał, dwa - też nie ma gwarancji że taki w głębi duszy nie marzyłby o pupciach 10/10. Nie żyję w ułudzie, tak wybrałam.