Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 6 mln Polaków to jest Donald T.! I tak pójdzie siedziec 2 lata pózniej!

Polecane posty

Gość gość

Zniszczyl Polskę ludzie pracowali za marne gorsze teraz jest godnie 2 tysie mozna sie wreszcie utrzymac, mam 2 kierunki studiow ale nie mam Doswiadczenia Zawodowego dlatego tyle placa ale jak mlody czlowiek moze miec doswiadczenie???

Gość gość
Nie p*****l, mam nadzieje, że spotka to Dudę i Kaczyńskiego - choć ten się pewnie od wszystkiego wyłga. Jest coraz gorzej przez tych pseudopatriotycznych partaczy, będziemy drugą Grecją.

Gość gość
Godne 2 tysiące chyba brutto? Wiesz moja sąsiadka dorabiła sobie do emerytury na portierni, jak weszły nowe godne stawki, firma jej podziękowała i powiedziała, że przerzuca się na niepełnosprawnych. Dobra zmiana.

Gość gość
Tusk jest w Polsce znienawidzony nie ma po co wracac jest zdrajcą i kłamcą!

Gość gość
Trzeba byc idiotą żeby komus patriotyzm przeszkadzal, w innych krajach ludzoe pokazują na kazdym kroku skąd są, miniflagi na kazdym lotnisku swiata!!! Tylko zakompleksione lewacko-liberalne POmyje wstydzi sie siebie!!! Ja jestem dumny ze jestem Polakiem i podobnie jak obyeatele np. Danii, Holandii,Belgii, Niemiec,Szwecji,Norwegii caly czas mają takie miniflagi na lotniskach, ja nosze krzyz,szkaplerz,i mam wpieta w kurtke odznake z orłem na tle polskiej flagii, chodzac po tych panstwach pracujac tam zawsze mam ze sobą ta odznake

Gość gość
Temat musiał założyć albo idiota, albo zwolennik PiS-u. Tylko oni nie potrafią sklecić poprawnie zdania po polsku :(. "Patrioci" od siedmiu boleści :P.

Gość gość
up

Gość gość
Ja jako Polak jestem dumny z tego że moim rodakiem jest Tusk. Nie jestem dumny z naszego rządu, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać.