Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wychodzi najlepiej w układzie seksu koleżeńskiego? Facet czy kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę z którym znam sie od roku, pare razy sie spotkaliśmy ale do niczego wiecej nie doszło. Obecnie gadamy ze sobą prawie codziennie, on powiedział mi wprost że nie szuka dziewczyny ale pojawił sie temat friends with benefits. Ja bardzo lubie seks i też mi tego brakuje, jednak nie do końca wiem czy taki seks mi będzie pasował. Nie jestem przeciwniczką uprawiania seksu nie będąc w związku, ale według mnie takie rzeczy powinny dziac sie spontanicznie typu poznajesz faceta, czujecie chemie i idziecie razem do łóżka. Nie wyobrażam sobie takiego umawiania sie na seks, to byłoby chyba bardzo niezręczne. Poza tym mimo, że nic do niego nie czuje, mam wrażenie że to on byłby tutaj 'górą' zawsze i że to ja dawałabym więcej od siebie, a on więcej zyskiwał na takim ukladzie. Dajcie znać co o tym myslicie?

Gość gość
oczywiscie ze kobieta tylko wtedy jej prawdziwa natura wampirzycy seksualnej zostaje zaspokojana, wysysa ona z faceta wszystkie sily witalne i czerpie z niego moc

Gość gość
Lepiej wychodzi ta osoba, która nie zaangażuje się uczuciowo. A że kobieta w większości przypadków się angażuje w przeciwieństwie do faceta, to masz odpowiedź. Odradzam.

Gość gość
gość dziś nic dodać, nic ująć. Jak kobieta jest czasowo niezdolna do miłości (np. zranienie) to jest szansa, że nie dostanie po d***e. W innych przypadkach obstawiam złamane serce. Poza tym nie lepiej znaleźć kogoś, kto będzie chciał całą Ciebie, a nie tylko Twój kawałek? z drugiej storny ja tak męża znalazłam, więc może nie powinnam się wypowiadać...

Gość gość
18.58- dokładnie. Poczytaj tematy tutaj w których kobiety pisza ze miał byc tylko seks a one się zakochaly, np. W żonatych. Teraz nic nie czujesz ale po jakimś czasie takich seksspotkan na 90% cos poczujesz i pojawi się problem bo on dalej będzie Cie widział tylko w roli koleżanki do łóżka. Nie zawsze tak jest ale w wielu przypadkach, to kobieta więcej ryzykuje. Lepiej się w to nie pakuj bo będziesz żałować.

Gość gość
jestem kobieta w takim układzie, czuję się świetnie...niczego więcej bym nie chciała. Małżeństwo mozna powiedzieć, że mam już za soba, raczej się już nie zakocham, umiem wyłączyć emocje.

Gość gość
Ten kto się nie zaangażuje .

Gość gość
Kobieta. Bo kobiety mają więcej przyjemności z seksu.

Gość gość
...leżymy sobie a faceci odwalają całą robotę, a na koniec to my oceniamy czy seks był udany czy nie, no to chyba lepiej nie

Gość gość
A jednocześnie kobieta jest bardziej narażona na cierpienie późniejsze, bo to kobiety zwykle zakochują się w swoich kochankach, rzadziej na odwrot. No ale jeśli patrzysz tylko hedonistycznie, na fizyczne doznania to pakuj się w to, tylko potem nie płacz ze on nie chce związku...

Myslenie masz typowej ladacznicy, ogolnie jaki szacunek musi miec on do Ciebie i ty do siebie, skoro taka propozycja ma racje bytu. Jak jestes d****** a masz na to predyspozycje, to mu dawaj d**y za darmo. Tylko granice moralna masz gorsza niz d********.jak zajdziesz w ciaze, to Ci ******ie pojdzie w las szybko.

Gość gość
jakby jakiś k***s wyszedł z taka propozycją do mnie dostałby w ryjek

Gość gość
Kurwa dziewczyno chce Cię dymac bez zoobowiazan. Będzie mial za darmo prostytutke a jak cos poczujesz to Cię pogoni. Kaz mu s*******ac ! Znam takich typkow przyjaciel mojego meza taki jest i się z tym nie kryje, gdybym Ci napisala jak tacy faceci d**y takim dziewczynom obrabiaja to by Ci włosy dęba stanely.

Gość gość
Jeśli nie planujesz w przyszłości stworzyć szczesliwego związku z mężczyzną to śmiało dawaj d...py wszystkim.

Gość gość
Moi przedmówcy mają niestety rację...wybacz ale facet nie bez powodu wyszedł z taką propozycją nie do innych kobiet a właśnie do ciebie,czuje że trafił na podoatny grunt. Nie jesteś w dtanie przewidzieć czy zaangażujesz się uczuciowo czy pozostaniesz niewzruszona...dla mnie seks bez uczucia miłości jest mechaniczny...ale może ty jesteś inna. Rozumiem,że to chwilowe ''rozwiązanie''?ja odradzam.