Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 dzien po stosunku krwawienie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mamy taki problem z dziewczyna bo dostała dzis krwawienia ale mowila ze to nie jest okres bo wyglada inaczej i powinna miec za tydzien. Uprawialismy seks w prezerwatywie w niedziele rano. Pierwszy raz nawet konczylem poza nia. Drugim razem nawet nie dalem rady dojsc. Pierwsza prezerwatywa byla raczej ok bo pompowalem. Przy drugim razie bylo tak ze bylo strasznie duzo sluzu bialego klejacego bez zapachu i nie wiedzialem czy to moze odemnie jakos wyleciało z pierwszego razu jeszcze sie wycisnelo cos bo minelo ok 15min bo na dole bylo tego duzo jak sie zaczyna prezerwatywa. Ale dziewczyna mowila ze to moze byc jej bo sie podnieciła. Sprawdzilem tez ta gumke i byla ok. Bo preejakulat byl jeszcze w gumce. Dzisiaj rano mowi ze dostala takiego dziwnego okresu. Nie wiem jak to wyglada bo nie chce powiedziec. Ale inaczej niz okres Ostatnia2 miesiączka miala 17 lutego i skonczyla sie 26 dlugo jej trwala(wyjatkowo) moze dlatego ze byla przeziebiona. Nie wiem co ile ma miesiaczke bo ona liczyla od ostatniego dnia krwawienia. Prosze mi powiedziec czy te krwawienie to ciaża?

Gość gość
Od konca krwawienia 21 24 do nastepnej miesiaczki tak sie dowiedzialem.

Gość gość
Nie to nie ciąża idioci! I po co pytacie tutaj?? Jak jest krwotok niecscten dzień co trzeba,to chyba do lekarza sie idzie,co tempe pały? ? Ile macie lat ze takie ograniczone pytania lecą

Gość gość
Po 20lat. Bo ona sie boi ze to krwawienie implantacyjne.