Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajni faceci zdradzają?

Polecane posty

Gość gość
Racja, ja nie wyobrażam sobie spróbować z inną niż żona. Chcę być przekonany, że jest najlepszą kochanką i tylko wierność mi to gwarantuje. Gdyby inna okazała się lepsza w łóżku to sam bym sobie odebrał to przekonanie. To byłoby jak strzał w swoje kolano. Nie chcę z inną, jesteśmy sobie jedyni i to gwarantuje nam szczęście. Wierny żonie.

Gość gość
gość 2017.03.11 Czy Twoja żona była dziewicą przed ślubem? Czy Ty ją rozprawiczyles?

Gość gość
Nie ty pierwszy moj facet tez wziol mnie dziewica zwiazek i tak sie rozpadl to nie o to chodzi w zyciu.

Gość gość
Nie każdy potrafi zapanować nad popędem. Im niższe IQ tym więcej partnerów seksualnych.

Gość gość
:Najnowsze badania na temat zdrady są zaskakujące i szokujące! Psycholodzy z Wielkiej Brytanii ustalili, że tylko 9 proc. mężczyzn w związkach wykorzystałoby okazję do zdrady, natomiast zrobiłoby to aż... 25 proc. kobiet!

Gość gość
Niestety, ale większość kobiet jest w stanie się ze mną przespać tylko po tym jak zobaczą mój samochód. To straszne, upadłyscie barzo nisko. Wierny żonie.

Gość gość
Seks jest najlepszą i jedyną rozrywką dostępną patologii. Tam jest najwiecej zdrad. Ludzie o wiekszej inteligencji i świadomości umieją sobie odmówić różnych, pracować nad sobą, swoimi słabościami dlatego osiągają satysfakcję w innych dziedzinach życia. Natomiast ma kafeterii pisze cała masa nieudaczników, dla których seks jest najważniejszy w życiu.

Gość gość
.. Cd 8:27 bo innego życia nie znają

Gość gość
Fajnie, ze są tu też ludzie, którzy tak myślą. Niestety kafe zaraz przestanie publikować nasze posty promując zdrady i zepsucie. Zawsze tak jest, jak pojawiają się wartościowe wypowiedzi i wychodzi potem wątek gdzie 99% zdradza.

Gość gość
Gosc 07:48 A on był prawiczkiem? Kiedy prawiczek pozna dziewice to w łóżku jest im suuuperandzko. A jak okaże się ze inn lepsza to już będzie problem. Czasami lepiej mniej wiedzieć i dłużej żyć. Tak jak z bieda. Jesteś biedy masz na dobry obiad w niedziele jesteś szczęśliwy, masz hajs to ten obiad już takiego szczęścia ci nie da. Aha. I tak jak wspomnalem. Byłaś dziewica on cb wziol i teraz uzyway "towar".. Dziekuje ale wole nowy, który wie ile warte jest taki stan dziewiczy. Nie chce cb obrażać ale seks nie powinien być zabawa. A jeżeli do niego doszło a związek się rozpadl to gdzieś tej miłości brakowało. Moze u niego, może u cb. Ale tak czy siak. Jak kocha to poczeka wiec nie powinno być problemu z czekaniem do ślubu. Pozdrawiam to dziwne forum :)

Gość gość
Fajni faceci zdradzają :D ale bezmozg :D fajny bo co bo piepszy to co lubisz słuchać głupia :D nie zdradzają ci co nie chcą zdradzać tepaku

Gość gość
100% racji

Gość gość
A co to za auto masz pan wierny żonie. Mnie byś nie zaciągnął nawet na porsche bo mnie też jara wodzenie za nos żonatych co myślą, że zamocza a ja się tylko z nich śmieje. :) Wierna mężowi mimo iż nie wygląda on już tak atrakcyjnie jak dawniej.

Gość gość
Fajni faceci NIE zdradzają. Dbają o swoje kobiety i szanuhpją je. Zdradzają niedorosłe chłoptasie i ruu/chacze ze skazą moralną.