Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisze mi smsy że zrobi mi jutro krzywdę co mam robić ?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam sie raz z chłopakiem który jak sie okazało siedział w więzieniu za narkotyki, on nie daje mi spokoju przestałam odbierać i dzis mam 40 nieodebranych połączeń, napisałam ze nie ma mnie w domu i żeby dał mi spokoj, a on napisał że kłamie i poczeka do jutra i zrobi mi krzywdę za to że kłamie, co mam robić ? Jeśli to wariat to nie wiem czy policja pomoże...

Gość gość
Jeśli naprawde się boisz, to zadzwoń na policje i to opowiedz jaka jest sytuacja. Podaj jego dane i nr tel. A jak on dalej bedzie ci grozic, to mu odpisz że zgłosiłaś to na policje.

Gość gość
Jeżeli cię zaatakuje, to drap po oczach i kop po jądrach :)

Gość gość
Pytam powaznie on jest niezrównoważony

Gość gość
Ja zgłosiłabym sprawę na policje. Dlaczego ktoś ma Cie zastraszać? Życie w strachu nie jest fajne. Powiedziałaś już o tym komuś z rodziny?

Gość gość
Ale czy to cos da ? dzwonilam na policje powiedzieli ze mam to jutro zglosic i tyle , a on pisal ze chce ze mna wziac slub i miec dzieci, to psychol , czy policja cos da ? boje sie wychodzic z domu

Gość gość
A numer zablokować nie potrafisz?

Gość gość
Myślę,że powinno pomóc. Jak Cię nęka to jest karalne. Lepiej mu nie odpisywać,bo faktycznie przesadza. Opowiedz rodzinie co się dzieje, pomogą Ci. A policja pewnie go odwiedzi i powie mu,że to jest karalne.

Gość gość
Moja siostra też miała podobny problem i to z sąsiadem. Doszło do tego,że interweniowała policja. Współczuję Ci wielbiciela.

Gość gość
Policja ma w d***e bo do niczego nie doszło, możesz najwyżej zgłosić do prokuratury że otrzymujesz groźby karalne, ale najprościej zmienić numer telefonu i przestać reagować. U takich wariatów każda reakcja powoduję kolejną akcję i tak non stop. Zmienić numer telefonu to jest chwila.

Gość gość
Napisal ze usuwa moj numer, wierzyć w to czy myslicie ze to moze byc taka zmyłka a i tak bedzie chcial cos zrobic ? leczyl sie kiedys w szpitalu zgłosil sie sam

Gość gość
Wierzyć mi się nie chce że są takie głupie laski, którym każdy kit można wcisnąć.

Gość gość
Jaki kit ? Pytam o rady ja sie naprawde boje, on siedzial w wiezieniu i szpitalu psychiatrycznym bo zglosil sie bo mial cos z glowa

Gość gość
Zrób mu krzywde pierwsza

Gość gość
na policje zglosic,podac jego dane i zagrozic ze jak sie nie odp******i toz pierdla do onca swoich dni nie wyjdzie recydywa j****a

Gość gość
No jaki kit??? Sama piszesz to co on ci rzekomo pisze i nie wiesz co masz z tym zrobić i czy mu wierzyć czy nie? Moim zdaniem to juz ty bardziej chora jesteś niż on i powinnaś się leczyć, bo żeby wariatowi i narkomanowi wierzyć też trzeba mieć coś w bani nie po kolei. Zamiast wyłączyć w pisdu telefon i iść spać, a rano walić do operatora i zmienić numer to robisz wielką zadyme, że nie wiesz co robić.

Gość gość
teraz straszy ze sobie cos zrobi... co robic

Gość gość
Kłamiesz