Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczona matka

odebranie dzieci i władzy rodzicielskiej

Polecane posty

Gość rozpaczona matka

Witam mam pytanie w styczniu sąd odebrał mi dzieci i władze rodzicielską twierdząc ze dzieci były bite i gnebione dziwi mnie jednak ze nikt ze sądu nie wsią opini ze szkoły na ten temat wychowawcy dzieci jak i reszta nauczycieli i pedagog są obuzeni postanowieniemi nie maja żadnych podejzen co do bicia niech mi ktoś powie gdzie do cholery tu jest dobro dzieci nie rozumiem polskich sadow czy po drugiej sprawie można od tak odebrać matce dzieci nie wiem co mam teraz zrobic

Gość gość
Po drugiej sprawie ? To po pierwszej nie wpadłaś na to, by wymyślić jakąś linię obrony, albo zażądać adwokata z urzędu ? Jest też pełno organizacji, które udzielają pomocy w takich sprawach za darmo.

Gość gość
Idz do adwokata za darmo możesz uzyskać poradę przy mostach biurze pracy morze urzędzie wojewodzkim gminie poszukać musisz

Gość gość
Mopsach gopsach

Gość rozpaczina matka
Po pierwszej sprawie było ok nie podejzewalam ze po drugiej sprawie odebiora mi dzieci złożyłam wniosek do sadu o adwokata z urzędu w lutym trzeciego dzwonie co drugi dzień i ciągle to samo ze sedzina nie rozpatrzyła jeszcze wniosku pomyślałam ze może złożyć wniosek o ponowne rozpatzenie i wziąć świadków wychowawców ze szkoły co mi poradzicie co mam zrobić żeby odzyskać jak najszybciej dzieciaczki no bo ile można czekać na adwokata

Gość gość
Zacznijcie wreszcie baby jarzyć że dzieci są odbierane rodzicom w myśl projektów unijnych na które są wysokie dotacje. Tu nie chodzi o to żeby akurat wam odebrać dziecko czy dzieci, ale żeby zrealizować urzędowy projekt, który zakłada że wszędzie jest jakaś patologia wśród rodziców i należy jej przeciwdziałać. Na to unia europejska przeznacza duże fundusze. Wyszukuje się takie rodziny które sprawiają jak najmniej kłopotu i są jednocześnie jak najmniej ogarnięte bo wiadomo że nie będą umiały się bronić. Prawdziwych patologii nikt nie rusza bo rodziny zastępcze nie dałyby sobie z nimi rady. Ma być grzecznie miło i spokojnie i żeby kasa się zgadzała. Czy to wreszcie jest jasne? Te wszystkie OPSY MOPSY I GOPSY mają odpowiednio przeszkolonych pracowników do wyszukiwania takich rodzin i pod płaszczykiem pomocy i wsparcia robią raporty ktoś się nadaje do odebrania dzieci. To samo kuratorzy i sędziowie w sądach rodzinnych. Jest to zrealizowania projekt i jest za to kasa, a wy za to płacicie własnymi dziećmi.

Gość rozpaczina matka
Z tym to akurat się zgodzę ale cóż z dziećmi gazu tu jest dobro dzieci nie rozumiem nie pije alkocholu dzieci zawsze były czyste zadbane nie chodziły glodne mieszkanie mam super ni wiem a raczej nie rozumiem tej sedziny

Gość gość
idz z tym do mediow,moment sprawa sie wyjasni.

Gość gość
Czego tu nie rozumieć, może rzucali monetą i padło na twoje nazwisko, albo biurwy jakieś uznały ze jesteś ciepła klucha i nie będziesz się stawiać. Zasuwaj z tym do mediów bo tylko tego się boją. A tak na boku w sądzie nie jest sędzina tylko pani sędzia/ta sędzia. Sędzina to może być żona sędziego najwyżej.

Gość rozpaczona matka
I gdzie tu jest sprawiedliwość jak mam odzyskać dzieci

Gość gość
1. W necie jest wiele stronek i forów z darmowymi poradami prawnymi. Opisz to tam, powiedzą ci co robić. 2. W kazdym mieście jest punkt, z darmowymi poradami prawnymi gdzie sa prawnicy, adwokaci itd. 3. Możesz napisac do Rzecznika praw dziecka. 4. Zawsze mozesz nagłośnić sprawę w mediach: gazety, ty.

Gość gość
Moze ktoś ma w tym interes,układy,możektoś ci robi koło tyłka? Ile dzieci mają lat?

Gość gość
Cd.ja no.mam w swoim otoczeniu taką torbe ktora chce mnie zniszczy oraz rozbić moje małzeństwo i dlatego cały czas donosi niepojete zmyslone rzeczy na mnie.

Gość gość
Ile mają lat??

Gość gość
Autorko w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Więc na jakiej podstawie odebrali,korupcja?

Gość gość
A gdzie nie ma korupcji? Wszędzie jest, a na unijną kasę to już szczególnie wielu chętnych.

Gość gość
Jest korupcja,jak komuś zależy cię zniszczyć to wystarczy że w łapę dają.Zgłoś ten sąd wyżej a jak sie nie da to do samegi Trybunału pisz.

Gość gość
Ja kiedyś na porodowce poznałam sędzię A.Kłodę,jak zobaczyła w jakim jestem stanie przez meża ktory mnie porzucił 4 dni przed ślubem i wyparł sie dziecka to sama zaoferowała mi swoją pomic .Super babka .Zależy od człowieka Razem wtedy rodziłyśmy Nazwała go s********m i chciała wymierzyć mu sprawiedluwosc ale ja odmowiłam.Dziś żałuję Nasze dzieci mają po 19 lat. S

Gość gość
Fajnie mieć sędzie w znajomych.

Gość gość
Nawet mam na nią namiary .S

Gość gość
Autorka pewnie śpi.

Gość rozpaczona matka
Witam ponownie dzieci maja trzynaście,jedenaście,szejsc,piec,cztery,dwa łatwo najmłodszy ma dwa miesiące tak ja wszystko to rozumiem a gdzie w tym wszystkim jest gops oni powinni pomagać a nie robić ludziom pod górkę