Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dobrego rehabilitanta dla niemowlaka w Warszawie. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Proszę polećcie mi kogoś. Mała ma 10,5 miesiąca i zdiagnozowaną asymetrię oraz obniżone napięcie. Sama nie siada, posadzona przewraca się, nie raczkuje, nie pełza. Może macie jakiegoś sprawdzonego rehabilitanta np. na Pradze, bo tu gdzie chodzę od 8 miesięcy to oprócz pustej kieszenie nie ma żadnych efektów.

Gość gość
Polecam Mobilemed

Gość gość
P. Zawitkowski

Gość gość
A kogo konkretnie z Mobilemedu? Pan Zawitkowski już nie przyjmuje dzieci. Niestety.

Gość gość
Paweł Górski-numer kontaktowy podany w internecie. Prosze zadzwonic, moze bedzie mogl przyjechac do Pani do domu na wizyte, Wiem, ze pracuje tez w Warszawie na Wrzecionie w jakims osrodku rehabilitacyjnym dla dzieci. Rewelacyjny rehabilitant, super czlowiek z wspanialym podejsciem do dzieci. Zajmowal sie naszym synkiem, ktory mial bardzo obnizone napiecie miesniowe. Bardzo nam pomogl. Ja polecam

Gość gość
Jolanta Stepowska,przyjmuje w poradni Maluch na chrzanowskiego13, tel nie mam ,poszukaj w necie. Specyficzna babka ale wyprowadzila nam córkę z asymetrii bardzo szybko.

Gość gość
00:24 tak, wyprowadza z asymetrii ale jakim kosztem. Bierze dużo za wizytę domowa a 80% tego czasu przeznacza na gadanie o luksusie, chodzeniu do kosmetyczki i o bogatych znajomych którym zazdrości. 150 zł. Nie lepiej dać rehabilitantowi połowę z tego?

Gość gość
Do tego Stępowska chamsko komentowala mojego synka. Ze maruda, że "gangster" bo mały nie chciał ćwiczyć bo się bał lub nie miał nastroju. Dla mnie to nieprofesjonalne i zwyczajnie nie na miejscu. Ona chyba nie lubi dzieci i pomaga im tylko dla grubej kasy. Ktoś taki ma pracować z dziećmi? Pewnie ze wolalaby bezwolna mimoze. Zarobiła na nas naiwniakach chyba z 1000 zł łącznie a pewnie normalny rehabilitant mgr a nie dr rehabilitacji, wzialby mniej a to samo by zrobił. Na siłę próbowała przyspieszyć proces raczkowania choć wg podręczników miał mały jeszcze 2 miesiące na to. Pod koniec to miałam wrażenie ze to juz naciąganie bo na bilansie wyszło ze mały juz asymetrii nie ma s ta dalej twierdziła ze zajęcia są potrzebne. Podsumowując byliśmy głupi i naiwni i kto inny zrobiłby to taniej.

Gość gość
Tego pana nie znam a co do tej lekarki to zgadzam się z osobą wyżej. Tez jestem z Warszawy.

Gość gość
No właśnie, ja chodzę na rehabilitację do tego Malucha, ale nie widzę żadnych postępów. Dr Stępowska nie zajmuje się małą, tylko jedna z rehabilitantek. Wykupiłam już 5 pakietów i co? Nic. Ma już coraz większą depresję z tego powodu.

Gość gość
09:24 to m9ze spróbuj u tej Stepowskiej? Chociaż raz. Bo fakt z asymetrii nam synka wyciągnęła ale wydaje mi się ze ona dzieci nie lubi i daje temu wyraz. Mnie razilo to ze pozwala sobie na gadanie o urlopach, fryzjerach, zabiegach na twarz bo dla niej może ta kasa to nic, dla mnie to jest dużo wiec jak płacę to oczekuje ze więcej bedxie pracowała rękami niż językiem. Dodatkowo nie podoba mi się fakt ze krytykowała moje metody wychowawcze, np.to ze nosimy malca, że kołysze do snu. Chyba to zwolenniczka zimnego chowu. Ok niech tak sobie mówi ale nie na wizycie rehabilitacyjnej za którą place.

Gość gość
Ale mówię: wypróbuj ją bo może dziecko jest inne Twoje nuż moje i jej będzie też łatwiej. I obserwuj jak ćwiczy i czy jest różnica między tym jak ona ćwiczy z dzieckiem a jak ćwiczy zwykły " " mgr bo moim zdaniem nie ma różnicy a w cenie owszem jest. To ze braliśmy te lekarke zamiast innego kogoś to był efekt tego ze mój mąż naciskał bo myśli ze jak ktoś ma doktorat to lepiej wyleczy asymetrie niż magister. Troszkę sobie pomylił wadę z którą rodzi się ogromny procent dzieci, z operacją na aorcie. To samo było jak przed laty mnie wysłał do profesora bo miałam alergie. Nic mi ten dziad nie pomógł bo miał przestarzała wiedzę nieaktualixowana chyba po wojnie. A wyleczyć mnie "zwykla" mgr

Gość gość
Czy na czas rehabilitacji mieliście odroczone szczepienia? Pytam bo podobno często jest tak, ze te postępy które dziecko zrobi przez szesc tygodni szlag trafia po szczepieniu???

Gość gość
Nie mieliśmy

Gość gość
Nie, nie mieliśmy odroczonych szczepień i miała zaświadczenia od neurologa, że mogę szczepić, ale szczepionką 5w 1. Jakoś nie mam przekonania do tej Stępkowskiej, bo byłam u niej na pierwszej wizycie i faktycznie dużo gadała. Mówiła nawet, aby przynieść skierowanie na rehabilitację, to ona je dostarczy do CZD, a oni już będą do mnie dzwonić w sprawie wizyty kwalifikacyjnej. Przyniosłam to skierowanie i od 8 miesięcy nikt do mnie nie zadzwonił. Nie wiem co ona z nim zrobiła. Twierdziła, że przekazała w CZD.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Polecam rehabilitację w szpitalu na karowej. Tam jest oddział dziennej rehabilitacji niemowląt, fajne babki z doświadczeniem i okres oczekiwania wcale nie jest długi