Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 29 lat i zakochalam sie w Michaelu Jacksonie

Polecane posty

Gość gość

Wczesniej jakos go nie sluchalam, slyszalam ze zmarl ale przeszlo mi kolo uszu, nigdy nie slyszalam jego muzyki. Dopiero jakies 9mcy temu kolezanka ogladala jego koncert i przylaczylam sie od tej pory slucham go i kocham sie w nim. Uniemozliwia mi to normalne zycie kreci sie wokol mnie 3 facetow a ja nie potrafie sie na nic zdecydowac bo kocham Jacksona! To chore! Nigdy tak nie mialam zawsze bylam racjonalna! Czy to po czasie przejdzie? On nawet mi sie snil ciagle o nim mysle!

Gość gość
idiotka

Gość gość
Masz rację, to chore :) Znajdź sobie jakąś inną muzykę.

Gość gość
lubie go ale nigdy bym sie w nim nei zakochala wyglad dosyc niesekualny muzyka swietna ale facet nie

Gość gość
w tym pedofilu wykorzystującym małe dzieci??

Gość gość
hehe obejrzyj skecz'' TRUDNE SPAWY'' kabaretu Na koniec świata, odnajdziesz się w tematyce niespełnionej miłości do idola;-D Chociaż muszę przyznać,że u ciebie większy hardcore bo idol wącha kwiatki od spodu ;-) w takim razie polecam film''NECROMANTIC'' ;-D

Gość gość
przejdzie ci,ja tak miałam z Davidem Bovie a wcześniej z JOHNNYM Deppem,wrodzinnym domu do tej pory szafki w moim dawnym pokoju od wewnątrz są powyklejane jego zdjęciami ;--D jak przyjeżdzamy z mężem i dziećmi do moich rodziców to mają ze mnie zawsze ubaw ;-D

Gość gość
Mi bardzo szkoda Michaela ze zostal przez chciwosc ludzi oskarzony o pedofilie i niektorzy ludzie mysla ze to prawda a on byl cudowny. Tez go kocham

Gość gość
Mnie Michael Jackson tez nigdy nie podobal sie jako mezczyzna.Faktycznie bylo w nim cos aseksualnego.Jak pozniej dowiedzialam sie,ze byl oskarzony o pedofilie to zbrzydl mi zupelnie.Zreszta,on juz nie zyje.

Gość gość
Michael nie byl pedofilem! Przeciez wygral wszystkei procesy!