Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto, jak powinna sie zachowac kobieta, do ktorej podbija zonaty. Klasa!

Polecane posty

Gość gość

Kocham swoja przyjaciolke m.in. za to, ze ma zelazne zasady a wiernosc, takze dbalosc o wiernosc innych ludzi, nienachalna ale wyrazista - jest jej cecha nieodlaczna. Zawsze jak ona widzi ze podwalajacy do niej koles jest zaobraczkowany (bo ona od razu patrzy np. na palce) to przechodzi do konkretnej odpowiedzi. Uwielbiam te sytuacje kiedy podbija do niej jakis zaobraczkowany, np. podchmielony, z tekstem: "O, jaka ty piekna dziewczyno jestes!" a ona widzac obraczke "Ale chyba nie az tak piekna jak pana zona" i obraca sie na piecie z pogardliwym wzrokiem. Podoba mi sie to. Gdyby wszystkie kobiety sie tak zachowywaly to daloby to do myslenia takim idiotom i mniej by bylo cierpienia potem. Wydaje mi sie jednak ze wiekszosc lampucer uwielbia to uczucie jak interesuje sie nimi zajety facet. Zenada.

Gość gość
Niech zgadne jakas lampucera zwinela Ci faceta?

Gość gość
podrywacze zdejmują obrączki za drzwiami

Gość gość
Nie zgadalas kochanienka...nie mialam takiej sytaucji jeszcze :)

Gość gość
Nie mów do mnie kochanienka ... :-P

Gość gość
tak,kochanieńka często stosowane przez fałszywe babki

Gość gość
22:02 robie to celowo, udaje mila a nie mam do ciebie dobrego stosunku, bo jestes zwyczajnie mendowata z tymi swoimi docinami rodem z gimbazjum :) Bawi cie ze sa jeszcze kobiety nie-szmaty, ktore maja jakies zasady i sie ich trzymaja? Rozumiem ze ty nie mialabys skrupo9low skoro temat cie bawi i prowokuje cie do dogryzania

Gość gość
co do bab ogólnie to większość to d***** sprzedajne ,aprobata samca polepsza ich humor,to dlatego łażą na szczudłach chociaż niewygodne to :-)

Gość gość
wiadomo ze kochanieńka to zlepek fałszu ,tak mówią fałszywce

Gość gość
większym problemem sa ci zonaci a nie d*****,to ich naprawiajcie ,dziwek nie da się zmienić,wlasnego męża może można chociaż nie wiem

Gość gość
Wiem że napisałaś to z przekąsem. Twoje myślenie jest tak płytkie az żal... i wiesz co?ZONK . Pudło nie udało Ci się. Musisz aż zakładać temat zeby sie podzielić światem swoją kumpela. Wooooow.

Gość gość
Ja tam w żadnym cyrku nie uczestniczyłam, nic nikomu nie przysięgalam wiec moge sobie flirtować do woli! Niech te żonki mezusiow wychowują skoro ślub z palantem wzięły zeby tylko jakiegoś męża mieć!

Gość gość
22:08 a ciebie kreci flirt z kims kto jest zdrajca? Ja bym do takiego w zyciu ani nie zagadala ani nie ciagnela tematu. Nie jest ci z tym dziwnie? nie rozmawiam z falszywymi, oszustami, klamcami. Jak mu zle to niech sie rozwiedzie a potem flirtuje, a nie na odwrot...

Gość gość
d***** flirtują bo to podnosi im poczucie wartości ,co tu analizować

Gość gość
Nie zwracam na to uwagi czy jest żonaty czy nie. On ma byc w stosunku do mnie ok jak nie to niech spada. Podkreślam ze mam na myśli tylko flirt...

Gość gość
i tak masz mentalnośc d***** :-) nawet jak to tylko flirt

Gość gość
ja nie flirtuje bo potem za mną łażą

Gość gość
Dziwki nie flirtują przeważnie odrazu podają cenę ;-) miło by było gdybys znała znaczenie słów których używasz ale widzę ze to dla ciebie nie do ogarnięcia.

Gość gość
masz mentalność d***** kobieto ,czyli próżnej niedowartościowanej kokoszki to taki skrót myślowy ,mogę pisać rozbudowane zdanka jak potrzebujesz dla jasnosci

Gość gość
czyli dokładniej włazisz samczykowi w dupę żeby coś za to dostać

Gość gość
22:25 zgadzam sie z Toba. Kobieta ktora flirtuje, a niekoniecznie nawet robi cos wiecej, ale nawet i tylko flirtuje, z zajetym, to juz ma mentalnosc dziffki i nic temu nie zaprzeczy. Ale najgorszy yp dziffki to taka ktora podbija do faceta PRZY JEGO PARTNERCE> to juz szczyt koorestva

Gość gość
czyli np. żeby dostać uznanie że twój wytapetowany pyszczek jest warty w********a

Gość gość
przy jego kobiecie to dodatkowo wieśniactwo i kopromitacja

Gość gość
a potem taki samczyk powie do kolegów ale niezła suuucza do mnie zarywała,zabawa po pachy

Gość gość
22:30 zabawa czy nie zabawa, najwieksza ucieche z tego maja k****iszcza bo im ego skacze.

Gość gość
Przeczytajcie najpierw co to jest d***** a potem co to flirt :-) bo sie ze tak powiem ośmieszacie :-) Używajcie słów adekwatnych do tematu na jaki piszecie bo puki co to wy wydajecie sie te zakompleksione i ziejące nienawiścią.

Gość gość
szczególnie puki :-) czy tu są same gówniary z gimnazjum?

Gość gość
22:35 PUKI? :D lasia, wez zajrzyj do slownisia raz, zamiast do meskich gaci w ilosci tasmowej :D Nie mam przed toba zadnych kompleksow, jestem kobieta o wysokim poczuciu wlasnej wartosci, atrakcyjna, WIERNA i nie uznaje flirtu z zajetymi oraz flirtu gdy sama jestem w zwiazku. Twoja postawa jest zenujaca. PUKI CO nikt ci lasia niczego nie zazdrosci :D

Gość gość
wszystko zostało ci dokładnie wyjaśnione innymi słowami niż d***** więc już nie brzęcz dzieciaku

Gość gość
Nie wiem na co na tym topiku tyle jadu... Jakby mi facet powiedział że jestem piekna, to bym tego nie uważała, ze ma jakies konkretne zamiary... Więc przesadzacie.... Co innego jakby podszedł i próbował zaprosić na kawe, albo spytał, czy ide w jakaś strone, itp